Uncategorized

Michael Schumacher -päivitys: Lääkärit aloittavat ‘Waking Up -prosessin’ pian

Päivitys: Michael Schumacher tuodaan pian koomastaan. Seitsemänkertainen Formula 1 -mestari on ollut ihmisen tekemässä koomassa ottaen huomioon, että 29. joulukuuta, kun hän kokenut vakavan päävamman Alpeilla. Schumacherin agentti on kuitenkin todennut, että sedaatio minimoidaan nyt hitaasti aloittamaan ‘heräämisprosessi’. Tähän asti Schumacherin tilasta on ilmoitettu “vakaaksi”, joten tämä merkitsee ensimmäistä suurta muutosta. Schumacherin edustajan mukaan Formula 1 -tähti “heräämisprosessi” voi viedä melko jonkin aikaa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Seitsemänkertainen Formula 1 -mestari Michael Schumacher loukkaantui hiihtovirheessä Ranskan Alppien kolmen laakson alueella.
Schumacher, nyt 45-vuotias, hiihsi merkitsemättömän, off-off-rinnettä, kun hän putosi ja osui päähänsä. Grenoblen terveydenhuollon laitoksen lääkärit, joissa häntä tällä hetkellä kohdellaan, ovat todenneet, että hän ei olisi selvinnyt vaikutusta, ellei hän olisi käyttänyt kypärää.
Grenoble Healthcare -laitoksen pää-anestesisti Jean-Francois Payen, joka ilmoitettiin tuolloin uutisseminaarissa: “Voimme todeta, että hänen tilansa on erittäin vakava.” Schumacheria hoitava joukkue jatkoi: “Tällä hetkellä emme voi kertoa sinulle, mikä tulos on.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *