Uuden auton myynnin nousu 30. peräkkäisen kuukauden

Uuden auton myynti elokuussa nousi 9,4 prosenttia edellisestä vuodesta, mikä edustaa 30. peräkkäistä lisäyskuukautta.
Moottorivalmistajien ja kauppiaiden yhdistyksen (SMMT) lukujen mukaan kuukauteen rekisteröitiin yhteensä 72 163 autoa.
Tämä viimeisin nousu ajaa myyntiä vuosittaisesta 1,5 miljoonan merkinnän ohi, vaikka SMMT odottaa lukumäärän alkavan tasaamisen tulevina kuukausina.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Elokuu on tyypillisesti yksi uusien autojen rekisteröintien hiljaisimmista kuukausista, mikä on vain kolme prosenttia vuotuisista markkinoista, kun taas syyskuun lukumäärä kertoo paremmin, koska se edustaa 18 prosenttia vuotuisista rekisteröinnistä. SMMT on säilyttänyt 2,45 miljoonan auton ennusteensa myytäväksi vuodelle.
• myydyimmät autot 2014
SMMT: n toimitusjohtaja Mike Hawes sanoi: ”Uudet autorekisteröinnit saavuttivat elokuussa kahden ja puolen vuoden peräkkäisen kuukausittaisen kasvun, koska itsevarma yksityiset ja laivaston kuluttajat jatkoivat houkuttelevia sopimuksia monien edistyneiden uusien tuotteiden suhteen.
”Ison -Britannian suorituskyky Euroopan yhteydessä on erityisen vaikuttava, ja kasvu on jatkuvasti ennen muuta EU: ta viimeisen kahden vuoden ajan. Kun Yhdistyneen kuningaskunnan markkinat alkavat löytää luonnollista tasonsa, odotamme kasvutason aloittavan tulevina kuukausina. ”
Ford Fiesta oli jälleen kerran myydyin auto, joka jatkoi hallitsevaa asemaaan myydyin autoksi vuodesta toiseen. Ford Focus tuli toiseksi elokuussa ja Vauxhall Corsa tuli kolmanneksi.
SMMT on vähentänyt jatkuvaa kasvua kuluttajien luottamukseen, mutta myös yksityisten asiakkaiden saatavilla olevien houkuttelevien rahoitustarjousten määrä, etenkin valmistajan PCP -järjestelmien kautta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *