Volvo V40 Polestar -kohteet Focus RS

Volvo harkitsee V40 -viistoperän kuuman Polestar -version tekemistä tulevan Ford Focus Rs: n kilpaillakseen. Auto käyttäisi ruotsalaisen valmistajan täysin uuden 315 hevosvoiman nelisylinterisen ja turboahdetun moottorin seuraavan sukupolven XC90 ‘Twin Engine’ -hybridistä, joka maastoautossa yhdistyvät 79 hevosvoiman sähkömoottorilla tuottamaan 394 hevosvoimaa. Tämän pitäisi antaa V40 Polestarille suorituskyky sprinttiä 0–60 mph alle kuudessa sekunnissa ja siirtyä huippunopeuteen, joka on rajoitettu 155 km / h.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tällaisessa autossa olisi myös joukko runkopäivityksiä varmistaakseen, että se käsittelee ja pysähtyy sekä sen. Nämä ovat todennäköisesti samanlaisia ​​kuin V60 Polestar, joten valtavat Brembo -jarrut, etutuki, jäykemmät jouset ja anti -telapalkit sekä temppujen säädettävät Ohlins -iskunvaimentimet.
• Volvo Polestar: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
On vähemmän selvää, käyttäisikö V40 Polestar. Auton alustalla voi olla varmasti neliveto-V40-maastohiihto käyttää haldex-järjestelmää, samoin kuin C30 Polestar -konsepti, joka paljastettiin vuonna 2010.
Prototyypin 2,5 litran viiden sylinterinen turbo-moottori kehittyy kuitenkin 451 hevosvoiman, joka on huomattavasti enemmän kuin Volvon uuden 2,0 litran Drive-E-yksikön 315 hevosvoiman lähtö. Ja Ruotsin tuotemerkki on jo nähnyt, kuinka sen entinen omistaja Ford onnistui tekemään edellisen sukupolven etupyöräveto -RS: n – auto, jolla on samanlainen voima – täysin ajettavissa.
Volvo harkitsee nelivetoisen ylemmän vetovoiman hyötyä lisätyn painon ja lisäkustannusten suhteen. Loppujen lopuksi V40 Polestarin hintapiste on avainasemassa, koska sen on tultava noin 30 000 punnan merkinnällä, jos se kilpailee Audi S3: n ja BMW M135i: n kaltaisten kanssa.
Katso nyt myytävänä olevien parhaiden kuumien luukkujen kierros.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *