Uncategorized

Honda CR-V 1.6 I-DTEC -hinta, erittely- ja julkaisupäivä

Honda CR-V 1.6 I-DTEC on nyt ostettava, hinnat alkavat 22 800 puntaa lähtötason S-verhoilusta ja 26 880 puntaa Range SR -version yläosaan.
• Honda CR-V Review
Honda CR-V -alue tarvitsi epätoivoisesti taloudellista kaksipyöräisen mallin kilpaillakseen pääkilpailijoidensa kanssa, joten Honda on asentanut sen 1,6 litran dieselmoottorilla Civic-viistoperältä. Moottori saa erinomaisen 62,8mpg, mikä tarkoittaa, että se voi kattaa 800 mailia yhdellä dieselisäiliöllä. Päästöt 119 g/km CO2 tarkoittaa, että tievero on täysin ilmainen myös ensimmäisen omistusvuoden aikana, ja se maksaa vain 30 puntaa sen jälkeen.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Voit ostaa Honda CR-V 1,6 I-DTEC-eritelmiä, hinnat alkavat 22 800 puntaa lähtötason s. Vakiolaitteet sisältävät kaksoisvyöhykkeen ilmastonhallinnan, digitaalisen radion, USB-yhteyden, vakionopeudenhallinnan, viiden tuuman tiedonäytön, 17 tuuman kevytmetallivanteet ja lämmitetyt ovenpeilit. Voit myös saada S-leikkauksen erityiseen S-T-versioon, joka lisää Sat-Nav ja Bluetooth hintaan 765 puntaa. Valitse keski-spec honda cr-v se trim ja s. Saat täydet pysäköintianturit, takaosaan kohdistuvan kameran, bluetoothin, nahkaohjauspyörän ja automaattiset valot ja pyyhkimet vakiona. Voit myös lisätä SAT-Nav: n SE: hen menemällä SE-T-malliin.
Topc-SR-spesifikaatio maksaa hintaan 26 880 puntaa, ja saa kaiken alemmista malleista ja alcantara ja nahkaverhoilu, lämmitetty etuistuimia, paljon kalliimpi äänijärjestelmä, sävyiset ikkunat, Bi Hidon -krenon-ajovalot, joissa on aktiivinen kääntö, samoin kuin 18-tuumaiset kevytmetallivanteet ja puutavara tuki kuljettajalle ja matkustajalle.
Honda CR-V saa 1 669 litraa tavaratilaa 60/40 jaetun takaistuimen ansiosta ja runsaasti siistiä sisustusominaisuuksia, kuten keskeinen käsilainen takaistuimille, jotta kaikki pysyisivät mukavina. CR-V saa kuuden nopeuden manuaalivaihteiston ja etuvedon. Topc -SR -malli saa tosiasiallisesti vain 60,1mpg ja emitsi 124 g/km hiilidioksidia verrattuna S- ja SE -mallien 62,8mpg ja 119 g/km CO2 – lisävarusteiden ja laitteiden lisätyn painon ansiosta.

Uusi Honda CR-V, samoin kuin uusi 1,6 litran dieselmoottori, on rakennettu Hondan tehtaalle Swindoniin. Honda CR-V 1.6 I-DTEC on nyt myynnissä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *