Uusi 2020 Jaguar F-Pace SVR vakoili repimään renkaan

Jaguar F-Pace SVR: n ympärillä vain myynnissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa viime vuoden puolivälissä, mutta näyttää siltä, ​​että brittiläinen tuotemerkki on jo työskennellyt kasvojenkorotuksilla versio. Vuonna 2017 esitelty standardi-esitys maastoauto valmistetaan keskipitkän syklin päivitykseen tämän vuoden loppua kohti, samoin kuin Jaguar esittelee päivitetyn SVR-version täsmälleen samaan aikaan.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Nämä viimeisimmät vakooja laukaukset paljastavat, että Jaguar-insinöörit nousevat etenemisjakson asettamalla uuden F-Pace SVR: n täydellisellä dynaamisella arvioinnilla Nurburgring-piirissä Saksassa.

Nopeimmat maastoautot maailmassa 2022

Jaguar F-Pace SVR: n kosmeettiset muutokset ovat suhteellisen vähäiset. Tällä etenemismululla on täsmälleen sama kori kuin lähtevä malli, jolla on vain hienovarainen muokkaus etupuskurin tuuletusaukkoihin, pari uudelleensuunniteltuja LED-ajovalaisimia, joukko uusia häntävaloja ja sama, suurempi jäähdyttimen säleikkö, joka on asennettu. Äskettäin kasvot Jaguar Xe.
Huomattavin ero vanhassa suunnittelussa on paksu uusi konepelli, jossa moottorin yli on voimanpala. Jaguarin tavaramerkki SVR-muotoiluominaisuudet, kuten nelin-alan poistot, alentuneet matkakorkeudet ja valtavat kevytmetallivanteet pysyvät myös päivityksessä.
Suurimmat muutokset tapahtuvat todennäköisesti sisäpuolella. Äskettäin Jaguar on päivittänyt metodisesti kunkin mallinsa sisustuksen, joka on sitoutunut päivättyihin kosketusnäyttöön sekä mittariklustereihin uuden 10,2 tuuman viihdejärjestelmän ja 12,3 tuuman digitaalisen kojetaulun hyväksi, nostettu I-PACE: sta . F-Pacen odotetaan noudattavan pukua.
Kuten vanha malli, myös kasvojenkorotetun Jaguar F-Pace SVR -sovelluksen virtalähteenä on ylikuormitettu 5,0 litran V8-moottori. Tehon ja vääntömomentin luvut eivät todennäköisesti modifikaatiota lähtevän version yli, seisoen 542 hevosvoiman ja 680 nm vääntömomentin kanssa – riittävä 0–62 mph: n ajan 4,1 sekuntia ja huippunopeutta 176 km / h.
Mitä teet kasvojenkorotetusta Jaguar F-Pace SVR: stä? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *