Uncategorized

Kuljettajien tulisi viettää vuosi oppijoina

Uusien autoilijoiden tulisi viettää vähintään vuosi löytääkseen ajaa ennen lisenssin saamista, brittiläisten vakuutuksenantajien liiton (ABI) mukaan.
Se haluaa järjestelmän täydellisen päivityksen, yöajojen ulkonaliikkumiskieltoilla ja alhaisempi juomavetoraja myös uusille kuljettajille.
ABI: n pääjohtaja Otto Thoresen sanoi: “RADIKAAVA AIKA tarvitaan nuorten elämän traagisen tuhlauksen vähentämiseksi teillämme, etenkin 17–24 -vuotiaiden joukossa.”
Mainos – artikkeli jatkuu alla

ABI uskoo, että menetelmä nuorten kuljettajien turvallisuuden varmistamiseksi on ottaa käyttöön valmistunut lisenssisuunnitelma, joka asettaisi äskettäin päteville autoilijoille rajoituksia kuuden kuukauden ajan.
Sen lisäksi, että suunnitelma on myös kielletty ajon välillä klo 11.00 sekä kello 4 ja niillä nollatoleranssimuotoilun lähestymistapaan veren alkoholipitoisuuksiin, suunnitelma rajoittaisi tarkalleen kuinka monta matkustajaa he voivat kuljettaa.
ABI haluaa myös nähdä intensiivisten ajo-ohjelmien kiellon, joissa näkevät harjoittelijat, joilla on rajoitettu reaalimaailman ajokokemus, läpäisee testinsä.
Thoresen sanoi: ”Autot ja kuorma -auto on potentiaalisesti tappava ase, samoin kuin meidän on tehtävä enemmän auttaaksemme nuoria kuljettajia paljon parempia tarjouksia ajamisen vaaroilla. Nuorten kuljettajien turvallisuuden parantaminen tarkoittaa myös sitä, että he käsittelevät alhaisempia moottorin vakuutusturvakustannuksia. ”
ABI: n mukaan äskettäin pätevät kuljettajat ovat vastuussa suhteettoman määrän onnettomuuksia. 18-vuotias on kolme kertaa todennäköisemmin kuin 48-vuotias ollakseen onnettomuudessa, sanotaan. samoin kuin kolmasosa autoissa ja kuorma -autojen onnettomuuksissa kuolleista kuljettajista on alle 25.
Mitä teet ehdotuksista? Onko äskettäin pätevien kuljettajien rajoitusten asettaminen järkeä? Pitäisikö ihmisten viettää vähintään vuoden oppiminen kyvystä riippumatta?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *