Hallitus ehdottaa uutta suurta tieverkkoa ruuhkien leikkaamiseksi

, joka on uusi merkittävä tieverkko, joka täydentäisi Englannin moottoritietä sekä laskettua tieverkkoa, on ehdottanut hallitus.
Toimitusministeriö ilmoitti, että se kuulee parhaillaan suuren tieverkon (MRN) kehittämistä, joka koostuisi “Englannin paljon tärkeistä reiteistä, jotka täydentävät moottoritiemme sekä laskettuja tavaratiloja”, ostoksia myös ruuhkien leikkaamiseksi parantaa alueellisia talouksia.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Liikenneruuhu kuluttaa taloustilannetta 9 miljardia puntaa vuodessa
Kuuleminen määrittelee joukon teitä, jotka tukevat tällä hetkellä moottoriteitä Englanti käsitteli laskettua tieverkkoa, mutta jotka eivät syksyn yleisen rahoituksen ja ylläpitorutiinin nojalla MRN: ään sisällytettävinä tiet. Suurin tieverkon rahoitus tarjotaan järjestelmille, jotka hakevat 20 puntaa sekä 100 miljoonaa puntaa rahoitusta, mikä minimoi ruuhkia ja parantaa tuotteiden ja palveluiden kuljetusta.
Aikaisemmat tutkimukset ovat osoittaneet, että jotkut alueelliset alueelliset tieverkot, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä alueellisille talouksille, ja jotka kokevat suurta verkkoliikennettä, vaaditaan korkeampaa hoitoa, mutta tämä voi olla vaikea koordinoida, koska tiet yleensä ylittävät useita alueellisia viranomaisia, jotka Ei välttämättä jaa ylläpitorutiineja ja käytäntöjä.
Nämä tiet voidaan mahdollisesti sisällyttää mRN: ään, mikä koordinoi investointeja ja ylläpitomenetelmiä tien yli. Alueelliset viranomaiset pysyisivät silti vastuussa teistä. Kuulemisessa sanotaan: “[Nämä alueelliset tiet] tarvitsevat paljon johdonmukaisempaa ja koordinoitua hallintoa kuin muu alueellinen tieverkko.”
Alueellinen tieverkko ei myöskään hyöty tieinvestointimenetelmien syklistä, joka on tällä hetkellä 15,2 miljardin punnan rahoitusta.
• Autot ja kuorma -autot saattavat ilmoittaa reikistä valtion suunnitelmien mukaisesti
Hallitus keskustelee tarkalleen, kuinka MRN: n määritteleminen on toistaiseksi ehdotuksilla, mukaan lukien verkkoliikenteen virtaustasojen hyödyntäminen mahdollisten teiden tunnisteina lisärahoituksen ja koordinaation vaatimiseksi. Tiet, jotka osoittavat jatkuvasti korkeatasoista käyttöä, samoin kuin tuotteiden ja palveluiden kuljetusten kannalta tärkeätä toimintoa voidaan sisällyttää verkkoon.
Ehdotuksiin sisältyy myös mahdollisuus sisällyttää truked-tiet; Teokset teistä, jotka olivat aiemmin osa laskettua tieverkkoa. Kuuleminen päättyy 19. maaliskuuta 2018.

Kuljetussihteeri Chris Grayling sanoi: ‘Ehdotamme tuottaa suuren tieverkon, joka on täsmälleen sama mittarilukema kuin verkko, josta Englannin moottoritiet ovat vastuussa. Ehdotamme tuottaa tietyn uuden rahoitusvirran, joka on omistettu sijoittamiseen tähän verkkoon, ja lisäämään autoilijoiden kokemusta suorituskykyvaatimuksia. ”
Voisiko paljon paremmin ylläpitää suurta tieverkkoa minimoida ruuhkia tulevaisuudessa? Kerro ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *