Mercedes E-Class Range laajentaa Audi A6 Allroad -kilpailijan

Mercedes suunnittelee karkeampaa versiota uudesta E-luokan kartanosta, kilpailla ikääntyvän Audi A6 Allroadin, ja eksklusiivinen kuva osoittaa tarkalleen, miltä se voi näyttää . Se saattaa käynnistää heti ensi vuonna, ja siinä on valinnainen diesel- ja plug-in-hybridi-voimansiirrot.
Pääinsinööri Michael Kelz kertoi Mercin uuden E-luokan kartanon paljastamisesta Autossa paljastavan tuotemerkin, joka tarvitaan tekemään jotain “kartanoiden parantamiseksi maastoautoihin”.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Hän kertoi meille A6-allroad-kilpailijan olevan “ei liian kaukana”, mikä tarkoittaa, että saatamme nähdä enemmän maantieajoa koskevan E-luokan ennen vuoden 2017 loppua. Hänen huolensa Mercedesin viimeisimmästä kuormittajasta Kelz tunnusti Maailmanlaajuisten maastoautojen markkinoiden jatkuva kasvu vaati kuitenkin, että hän aikoo rajoittaa brändin suurimman kiinteistömallin laskua.
On epäselvää, mitä Allorth-taistelua E-luokka kutsutaan, mutta todennäköisesti se säilyttää E-tunnusmerkin sen sijaan, että periytyy GL-ohjaajalle, jota käytetään yrityksen puhtaissa maastoautoissa. Ajoneuvo saa todennäköisesti jonkin verran ylimääräistä vartaloverhoilua ja liukulevyjä sen merkitsemiseksi tavanomaisesta autosta sekä ylimääräisen maavarauksen parantamiseksi sen maastokyvyn parantamiseksi.
Uuden mallin moottorit alkavat nelisylinterisen E 220D: n ja tehokkaamman V6 E 350D: n kanssa. Polttoainetehokkaan bensiinilähetyksen pistorasian hybridi odotetaan liittyvän muuhun E-luokan alueeseen, joten olisi järkevää nähdä se myös Allroad-kilpailijalla. Vaikka jotkut saattavat toivoa AMG -versiota, sitä ei odoteta lähitulevaisuudessa.
Mutta Mercedes ei vain etsi viipaletta maastoautopiirakkaa, koska vakoojakuvaajamme tarttuivat tällä viikolla uuden Volvo V90 -maastohiihtokokeen eurooppalaisilla teillä. Volvo on pitkään miehittänyt tämän alan V70 -maastohiihdon kanssa, mutta ajoneuvo lopetettiin aiemmin tänä vuonna tavanomaisen V70 -kartanon kanssa.
Audi pitää laajalti Allroad -asiakkaita rikkaimpien ja useimpien uskollisten ostajien joukossa, joten suora kilpailija voi olla älykäs Mercedesille. Uuden Mercedes E-luokan kiinteistön hinta on noin 37 000 puntaa, nostetun 4×4-version pitäisi alkaa lähes 40 000 puntaa. Plug-in-variantti saattaa kuluttaa enemmän 3000 puntaa.

Ostaisitko karkeamman E-luokan kartanon? Ymmärräkaamme miksi alla …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *