Uncategorized

‘JLR: n liikkuva löytötuotanto ulkomailla on vain puolet tarinasta’

Sinä, rakas lukija, olet siksi kauas nähnyt ja kuullut vain puolet ‘JLR siirtää kaikki löytötuotannon Slovakiaan “-tarinaan. Olen täällä nöyrästi ehdottaa, että tarinassa on toinen, paljon positiivisempi puoli.
Totta, Land Rover lopettaa pian löytämisensä Solihullissa ja valitettavasti tehtävät menetetään. Laitetaan kuitenkin ainakin tämä epäsuotuisa uutinen kontekstiin. Kaksi tuntia tiellä, Land Rover Halewood on epäpuhdas terveys, samoin kuin työllistymismahdollisuudet ovat harvoin kirkkaampia. Tämä johtuu äskettäisestä lausunnosta, että paljon suositumpi, edullinen ja käytettävissä oleva löytöurheilu tehdään edelleen luoteisosassa. Joten toisin kuin käsitys, jonka olet ehkä jättänyt, maailmanluokan maastoautot, jotka käyttävät Discovery-merkkejä, kehitetään edelleen Blightyssa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Vuoden 2018 hienoimmat maastoautot ja 4x4s
Ja se paranee, koska yritys on myös juuri todennut, että myös Halewoodissa kehitetään myös paljon edullisempi ja käytettävissä olevien evoquen uusi versio. Selittämättömästi tämä erinomainen uutinen on vähentynyt tai jättänyt huomiotta lukuisat tiedotusvälineet. Kuitenkin kuten Land Roverin sisäpuolella oleva kaveri kertoi minulle, jos Japanin Nissan teki jotain samanlaista kuin Sunderlandissa, se olisi rahallisten aikojen etusivun tarina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *