Uusi kaksisuuntainen Skoda Enyaq IV 80x Sportline, joka paljastuu 261 hevosvoiman

Skoda Enyaq IV -maastoauto on yrityksen ensimmäinen räätälöity sähköauto, samoin kuin uusi, etäisyysmatkaversio on paljastettu tehokkaimmaksi suunnitteluksi Päivämäärä. Kutsutaan 80x Sportline, se tuo paljon enemmän suorituskykyä sekä nelipyöräisen ajamisen Enyaq-kokoonpanoon, kustannukset alkavat 46 610 puntaa.
Tähän asti EnyaQ IV: tä on tarjottu yksinomaan yhdellä moottorilla, mutta 80x Sportline saa moottorin myös etuakselilla. Uusi kaksoottorisuunnitelma luo integroidun 261 hevosvoiman ja 425 nm: n, verrattuna 201 hevosvoiman ja 310 nm takavetosta Enyaq IV 80 Sportline.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Kun 0–62 mph on 6,9 sekuntia, 80x Sportline on vielä nopein kiihtyvä Enyaq IV, vaikka huippunopeus on päällä 99 km / h, aivan kuten muun alueen.

Parhaat sähköajoneuvot ostaa 2022

80x Sportline on varustettu täsmälleen samalla 77KWh (käyttökelpoisella) akulla, joka löydetään muualle ENYAQ IV -alueella, samoin kuin Skoda julistaa 303 mailin WLTP -lajike. Kaikki 80x Sportline -mallit saavat standardina 125 kW: n DC-nopean latauskyvyn, mikä mahdollistaa 0–80 prosentin maksun 38 minuutissa.
3

Sekä 80 että uudet 80x Sportline -mallit toimivat paljon urheilullisemman rungon kokoonpanon, mikä vähentää 15 mm: n korkeuden vähenemistä edessä ja 10 mm takana. Alue-topper on myös varustettu Skodan käyttötilalla Valitse järjestelmä vakiona, jonka avulla kuljettaja voi räätälöidä auton voimansiirto-asetukset joko maksimaalisen suorituskyvyn tai voimakkaamman tehokkuuden saavuttamiseksi. Progressiivinen ohjaus on asennettu myös kaikkiin 80x Sportline -malleihin, ja dynaaminen runko hallitsee adaptiivisia jousituksen vaimentimia, joita tarjotaan vaihtoehtona.
Uusi lippulaiva saa myös täydelliset LED -matriisin ajovalot vakiona, jotka toimivat yksilöllisesti hallinnoiduissa kaukovaloissa, jotka sammuvat, kun muita tien henkilöitä tai jalankulkijoita havaitaan, jotta muita tienkäyttäjiä ei häikäistä.
Sisällä Enyaq IV 80x Sportline on leikattu mustalla nahkaverhoilussa sekä harmaalla kontrastipistoilla, hiilikuituvaikutteisilla kojelaudalla sekä ovenkortin insertit. Sportline Style Choice -paketti sisältää urheiluistuimet, jotka on valmistettu mustalla nahalla sekä Alcantaralla sekä harmaalla putkistolla. Myös harmaa ääriviiva ulottuu urheilun ohjauspyörän ompeluun.
Uusi 80x Sportline tarjotaan nyt ostamista varten myöhemmin tänä vuonna, kustannukset alkavat 46 610 puntaa.

Tarkisti nyt luettelomme kymmenestä parhaasta pisimmästä sähköisestä sähköautosta …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *