Uncategorized

”Tarjoaavatko tuottajat uudenvuoden tarjoamattomia tarjouksia? NOPE ”

Olemme vuoden 2019 uuden autojen myyntipelin viimeiset hetket. Mutta erotuomari-moottorin tuottajien ja kauppiaiden yhdistys (SMMT)-ei ole vielä räjäyttänyt lopullista pilliään ennen vuoden lopun pistemäärän vahvistamista. Valitettavasti ja tarpeellisesti se todennäköisesti on kadonnut 2019, 2018 voitti.
Aseta toisin kuin katsomme autojen rekisteröintien pudotusta edellisvuodesta. Se on haittaa moottorin valmistus-/kauppayhtiöille ja työntekijöille; Paikallinen ilman pilaantuminen (uudemmat autot ovat tyypillisesti puhtaampia); HM Treasury, jonka arvonlisäverot ovat alhaalla; Ja sinä, autoilija, joka on saattanut ostaa uuden auton tänä vuonna – jos vain teollisuus yrittäisi kovemmin myydä sinulle.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Parhaat uudet autotarjoukset
Mustana perjantaina lukuisat pääkadun myyjät rikkovat suolen vakuuttamaan kuluttajia ostamaan, ja alennukset olivat jopa 40 ja 50 prosenttia. Ainakin miksi autovalmistajien ja jälleenmyyjien myynti- ja markkinointifolk ei ollut masentunut myyntiä, huutaa erittäin äänekkäästi valtavista alennuksista, joita heidän on tarjottavanaan, jos he tyhjentävät yhdisteet myymättömien uusien ajoneuvojensa?
Okei, puolivälissä olevat sopimukset ovat mahdottomia tässä liiketoiminnassa. Mutta kaksi uutta autoa yhden hinnan (huippuluokan malli plus alue-alueen puolivälistä alhaalla) ovat toteutettavissa-mutta harvoin, jos koskaan, tarjotaan edulliselle etsivälle kuljettajalle, kuten vanhempi, joka todella arvostaisi Toinen (ilmainen) auto lahjana kumppanille, lapselle tai tytärlle.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *