Renault Megane -maastoauto

Renault on valmistanut uuden Megane-pohjaisen maastoauton osana sen valikoiman uudistamista.
Vuonna 2015 erääntyvä auto on suunniteltu käsittelemään Peugeot 3008 -pään ja käteisellä Alliance-kumppanin Nissanin menestys Qashqaiin kanssa. Yksinoikeukselliset kuvat osoittavat, kuinka auto – joka perustuu uuden Qashqai -alustaan, joka on myös vuonna 2014, ja Megane Hatch – saattaa näyttää.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Uusi malli jakaa keskeiset mekaaniset elementit Nissanin kanssa, mutta se on nopeasti tunnistettavissa Renaultiksi. Sen erottuva etuosa on inspiroinut Dezir -konseptiautot ja se näyttää samanlaiselta kuin Zoe Electric -laite ja paljastettu äskettäin alppien urheiluauto. LED-päiväajovalot esiintyvät ja se ajaa korkealla 18 tuuman seoksissa.
Kapeneva kattoraja kohtaa nousevan vyötärön, jotta uudelle autolle saadaan urheilullinen profiili, kun taas muoviset verhoukset leikkaavat rakkuloidut pyörät, sivukynnet ja puskurit antaakseen tärkeän maastotyylin. Takaosa on yleensä Renault, pienellä kierrosnäytöllä sekä katolla asennetulla spoilerilla ja lihaksikas puskuri.
Megane-maastoauto on samanlainen kuin Qashqai, 4,5 metrin pituinen, mutta se on tiukka viisipaikkainen. Seitsemänpaikkaista versiota ei ole Qashqai+2-kiertävää-tietoinen päätös, joten uusi auto ei astu Nissanin varpaisiin. Renault asettaa myös auton premium -tuotteeksi etääntämään sen budjetin sisarbrändistä Dacian Duster -maastoautosta.
Sisällä uuden auton on vastattava Peugeot -kilpailijaansa tavanomaisten laitteiden varalta; 3008: n mukana tulee ilmastointi, mäki-start-avustaja ja sähköiset etuikkunat. Lisäksi Megane-maastoauto on saavutettava viiden tähden Euro NCAP-onnettomuuksien testiluokitus.
Sitä tarjotaan vain etuvetona, aivan kuten 3008: n ei-hybridiversiot, kun taas ostajat voivat valita laajasta moottorin kokoonpanosta. Dieselvaihtoehtoihin voisi kuulua Nissanin 1,6 litran turbodiesel, joka pystyy lähes 70mpg ja 150 hevosvoiman 2,0 litran.
Bensiinimoottorit sisältävät 113 hevosvoiman 1,2 litran turbon, jossa on 190 nm vääntömomentti ja 50mpg-plus talous. Myös kuuden nopeuden manuaalisen ja kaksoiskytkimen automaattivaihteistojen välillä on valinta.

Megane-maastoauto istuu pienemmän, juke-pohjaisen Renault-maastoauton yläpuolella-Captur-konseptin esittely viime vuoden Geneven autonäyttelyssä-joka saapuu vuonna 2014. Tämä liittyy kasvavaan crossover-luokkaan, joka sisältää Vauxhallin välittömän uuden Corsa-pohjaisen Mokkan.
Megane -maastoautojen hintojen odotetaan alkavan noin 15 500 puntaa, mikä on sama kuin Peugeot 3008.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *