Uncategorized

Vartija vaatii jäädyttämistä Yhdistyneen kuningaskunnan PCP: ssä sekä PCH-autojen ja kuorma-autojen rahoituksen takaisinmaksujen

autojen ja kuorma-autojen rahoituksen lainanantajien tulisi tarjota kolmen kuukauden takaisinmaksun jäädyttäminen autoilijoille, joilla on vaikeuksia, jotka täyttävät kuukausittaiset PCP: n ja vuokrausmaksut koronavirus- Aiheeseen liittyvät kysymykset, Yhdistyneen kuningaskunnan rahavahti on sanonut.
Rahanhallinnon viranomainen (FCA) varoittaa, että autojen rahoitustalot ”ei pitäisi ryhtyä toimiin sopimuksen lopettamiseksi tai ajoneuvon palauttamiseksi”, jos asiakkailla on vaikeuksia suorittaa kuukausittaisia ​​maksuja vähentyneiden tulojen, työttömyyden tai terveys- ja hyvinvointiongelmien vuoksi, jotka Coronavirus on aiheuttanut .

Coronavirus: Mitä se tekee autoille ja kuorma -autoteollisuudelle?

Myös FCA varoittaa rahoitusta yrityksiä muuttamasta sopimuksia ”epäoikeudenmukaisella menetelmällä”, kuten PCP: n (henkilökohtaisen sopimuksen hankintojen) kuukausittaisten takaisinmaksujen mukauttaminen, jotka perustuvat putoamiseen käytettyihin autoihin ja kuorma -autoihin. Kun PCP-sopimukset perustuvat auton ennustettuun poistoon kaupan pituuden yli, samoin kuin käytettyjen autojen arvot, koska myyntiä vähenee merkittävästi COVID-19-pandemian aikana, PCP-tarjouksen alaisia ​​autojen odotettu arvo voi syksyn Merkittävää on, että FCA: n varoitus kuukausittaisia ​​takaisinmaksuja ei pidä muuttaa tämän osoittamiseksi.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Lisää suosituksia koskee asiakkaita PCP -kauppojensa päättyessä tai sen lähellä. Tässä tilanteessa oleville ihmisille tarjotaan yleensä kolme vaihtoehtoa: tee lopullinen ‘ilmapallo’ -maksu ja omistavat ajoneuvon suoraan; Kävele pois tarjouksesta, joka ei ole mitään; tai hyödynnetään minkä tahansa tyyppisiä ylimääräisiä maksuja, jotka on kerätty autojen ja kuorma -autojen vähentämisen vuoksi vähemmän kuin ennustettiin (jota usein kutsutaan ‘omaan pääomaan’) mennä kohti uuden auton talletusta sekä uutta PCP -sopimusta.
Tämä kolmas vaihtoehto, joka on Rolling Equity uuteen sopimukseen, on ylivoimaisesti näkyvin niille, jotka ottavat PCP-tarjouksen (jotka muodostavat suurimman osan uusien autojen ostajista), mutta jälleenmyyjät ja maassa pakotettu Sulkemiseksi tämä on vaikeaa, ellei mahdotonta.

Mitä koronaviruksen lukitus tarkoittaa autojesi ja kuorma -autojen rahoitussopimuksia?

FCA on aiemmin kertonut kuljettajille, joiden sopimukset ovat päättymässä ottamaan yhteyttä lainanantajiinsa ja keskustellakseen siitä, mitä he haluaisivat tehdä, samoin kuin nyt neuvontaa rahoitustaloja: ”Missä asiakas haluaa pitää heidän pitää heidän Ajoneuvossa PCP-sopimuksensa lopussa, mutta ei kuitenkaan ole rahaa koronavirukseen liittyvien rahavaikeuksien takia maksamiseen, yritysten tulisi työskennellä asiakkaan kanssa asianmukaisen ratkaisun löytämiseksi. ”

Uskotko, että tämä on hieno idea? Ymmärrämme ajatuksesi alla olevissa kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *