Uncategorized

Sähköautot, jotka on tarkoitus hallita Ison -Britannian uusien ajoneuvojen markkinoita vuoteen 2027 mennessä

, Yhdistynyt kuningaskunta on asetettu ”sähköiselle vallankumoukselle”, koska uusi raportti ennustaa, että puolet kaikista uusista ajoneuvojen myynnistä saattaa olla EVS vuoteen 2027 mennessä.
Asiantuntijat uskovat, että markkinat ovat “kallistuspisteessä”, kun hallituksen GO Ultra Low -kampanja analysoi ennusteita sähköauton imeytymiselle. EVS-ennätysmääriä tarjotaan edelleen Yhdistyneessä kuningaskunnassa edellisvuodesta ja viimeisen viiden vuoden aikana yli 60 000 laajennusmallia on rekisteröity.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• hienoimmat sähköajoneuvot myynnissä nyt parhaiten
Ja mennä erittäin alhaiseen arviointiin vuoteen 2027 mennessä, sähkökäyttöiset ajoneuvot saattavat hallita markkinoita, ja yli 1,3 miljoonaa tarjotaan vuodessa.
Koska paljon enemmän ajoneuvojen tuottajia tarjoaa puhdasta sähköistä ja hybridivaihtoehtoja bensiinin tai dieselmalleille, Go Ultra Low ennustaa, että hallitus on ohjelmassa tyydyttämään tavoitteensa kaikille uusille ajoneuvoille, joita tarjotaan sähköisiksi vuoteen 2040 mennessä.
Hallituksen tukemassa plug-in-ajoneuvojen avustussuunnitelmassa on ollut merkitystä ostajille palkkio siirtyä sähkövirtaan. Tämän vuoden maaliskuuhun saakka EVS: llä annettiin jopa 5000 puntaa. Suunnitelma kasvatti EV -rekisteröinnit 1 000: sta vuonna 2011 28 000: een vuonna 2015, kun hallitus muutti apurahaa porrastetulle rakenteelle kukoistavan oton vuoksi.
Kuljettajan sähkötutkimuksemme korosti Yhdistyneessä kuningaskunnassa sähköajoneuvojen laajaa suosiota. Tesla Design S oli ensimmäinen sähköajoneuvo, joka on koskaan ylittänyt 50 000 lukijakyselyn, kun taas Renault Zoe suoritti toisen.
• Ison-Britannian plug-in-hybridi-myynti aukeaa EV-ajoneuvojen avustuksen jälkeen
Poppy Welch, Go Ultra Low, sanoi: ”Monumentaalinen kiinnostus sähköautoissa ja niiden myöhempi imeytymisen nopea lisääntyminen on toistaiseksi ollut mahtava, ja viimeisen viiden vuoden aikana on rekisteröity paljon yli 60 000 eV: tä.
“Nämä nousut ovat vasta sähkövallankumouksen alkua, koska analyysi viittaa siihen, että sähköautot saattavat hallita uusia ajoneuvojen markkinoita jo vuonna 2027.”
Onko sinulla sähköajoneuvo? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *