ICONA NUCLEUS Autonomous Electric MPV paljastettu

Autonomista tekniikkaa edistävät valtavat valmistajat, koska italialainen tyylikonsultointi Icona paljasti ytimen autonomisen MPV: n vuoden 2018 Geneven autonäyttelyssä. Tämä täysin autonominen kuuden paikkainen ihmisten tarjoaja on Icona Neo EV: n eteneminen, joka osoitettiin vuonna 2015. Ytimet kuitenkin työntää innovaatiota entisestään.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Swooping-linjojensa ja kattojen kattolinjan avulla ydin on selvästi muotoilun johtama projekti, kun taas hytti käyttää sitä, mitä Icona-puhelut kutsuu “mobiili asuintilaa”, jossa matkustajat voivat venyttää. Sivu-, etu- tai takaikkunoiden puute on visuaalinen vihje sen täysin itsenäiseen kykyyn, vaikka paneelit ovat puoliläpinäkyviä, jotta matkustajat näkevät, mutta niitä ei kuitenkaan voida nähdä. Luonnollinen valo tulee kattokatosta.
Istuimet on asennettu vastapäätä matkustajien venymistä, koska ohjauspyörälle, polkimille tai minkä tahansa muun tyyppisille autojen hallintalaitteille ei vaadita matkustajille.
6

Sisätilojen tyyli on osoitettu herättävän menneitä matkustuskonsepteja, joten siellä on mukavuutta ja ylellisyyttä, vaikka sisustus on myös täysin sidoksissa ja voidaan räätälöidä sopimaan kunkin yksityisen matkustajan toiveisiin. Interaktiiviset näytöt, myös mobiilitoimisto ja jopa juomabaari.
Virta tulee neljästä pyöräisistä sähkömoottorista, jotka luovat integroidun 592 hevosvoiman. Virta tulee akkuista, joka voidaan ladata vetyhybridijärjestelmän avulla, samoin kuin ydin luodaan matkustamaan jopa 740 mailia täyttöjen välillä.
Iconan perusti entinen Style Studio Bertone -päällikkö sekä Nissanin entinen pääsuunnittelija, samoin kuin se on kehittänyt aikanaan useita ideaajoneuvoja, mukaan lukien yksi titaanin korin kanssa. Ydin on kuitenkin sen visio itsenäisestä kotitalousautosta.
Napsauta täältä, jotta saat kaikki nykyiset Geneven moottorinäyttelystä …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *