Uncategorized

Uusi 2017 Volkswagen Polo: UK-kustannukset sekä alttiina

Volkswagen on paljastanut Ison-Britannian kustannukset sekä uuden kuudennen sukupolven polo-tiedot, ja ostat kirjoja yrityksen viimeisimmästä Ford Fiesta -kilpailusta.
Uusi polo tulee myyntiin 13 885 puntaa, ja seitsemän trimmitason vahvaa kokoonpanoa tarjotaan Yhdistyneen kuningaskunnan ostajille. Tämä aloituskustannuspussi on lähtötason poolo, jota tarjotaan vain 1,0 litran kolmisylinterisellä bensiinimoottorilla, joka luo 64 hevosvoimaa, ajaa etupyöriä viiden nopeuden käsikirjan vaihdelaatikolla. Standardina perusteellisin polo vastaanottaa kahdeksan tuuman infotainment-näytön, jossa on DAB-radio, ilmastointi, autonominen hätäjarrutus sekä automaattiset ajovalot päiväajovaloilla.
Mainos – viesti jatkuu alla

• hienoimmat superminit myynnissä 2017
SE-ajoneuvot alkavat 14 630 puntaa, jälleen kerran 64 hevosvoiman 1,0 litran moottorilla. Uuden sukupolven 1,0 litran TSI-järjestelmää tarjotaan kuitenkin tällä trimmaalilaatulla, samoin kuin hinta on 15 930 puntaa. Myös 1,6 litran TDI-järjestelmä on saatavana, mutta kustannuksia ei ole vielä paljastettu. SE-ajoneuvot kehittyvät yksinäisessä suunnittelussa 15 tuuman kevytmetallivanteilla, nahka monitoimisohjauspyörä, hälytysjärjestelmä sekä auto-net-sovellusyhteys.
26
Adsclose -mainoksestamme

Beats -mallit ovat seuraavana, noudattaen täsmälleen samaa moottoria sekä vaihdelaatikkoyhdistelmää kuin SE ja hinta on 15 680 puntaa. 16-tuumaiset kevytmetallivanteet sisältyvät yhdessä etuvalojen kanssa, joissa on kulmatoiminto, sävytetyt takamatkan ikkunat, lyöntitarrat sekä puna-samettiset pinnat kojelaudassa sekä 300 watin melujärjestelmä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *