250 hevosvoiman Mazda 3 Turbo -variantti, joka ei koske Yhdistyneestä kuningaskunnasta

Mazda 3 on nyt saatavana Borderline Hot Hatch Guise -yrityksessä turboahdetulla bensiinimoottorilla, joka kehittää 250 hevosvoimaa – mutta vain Pohjois -Amerikassa.
Tämä paljon voimakkaampi versio Mazda 3: sta, Baceged Mazda 3 Turbo -laitteesta, saa turboahdetun 2,5 litran nelisylinterisen SkyActiv-G-bensiinimoottorin, joka kehittää 250 hevosvoimaa ja 434 nm vääntömomenttia. Voimansiirtoa käytetään jo Pohjois-Amerikan ja Australian toimittamissa versioissa Mazda 6 -sanan ja CX-5-maastoautosta-jotka molemmat jakavat alustansa Mazda 3 -hatchbackin kanssa.

Top 10 parasta kuumaa viistoperä 2022: n ostamiseksi

Kuten 2,0 litran 177 hevosvoiman SkyActiv-X-moottorin viistoperällä on saatavana, tämä uusi moottori on liitetty nelipyöräiseen ohjaukseen vakiona-vaikka Mazda on vaihtanut kuuden nopeuden manuaalisen vaihdelaatikon uudelle kuuden nopeuden automaattille , joka löytyy myös Yhdysvalloissa Mazda 6: sta ja CX-5: stä.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Moottorin suorituskyvyn tai polttoainetalouden luvuista ei vielä ole virallista sanaa, mutta ottaen huomioon, että tällä uudella voimansiirtolla on noin 70 hevosvoimaa enemmän kuin Mazda 3: n nykyinen 177 hevosvoiman 2,0 litran bensiinimoottori, viistoperä 0–62 mph: n pitäisi upottaa alle seitsemän sekuntia .
Pohjois-Amerikan ostajat saavat myös vähän enemmän varusteita rahoilleen, kun tämä uusi, nopeampi Mazda 3 saa 18 tuuman kiiltävän mustan kevytmetallivanteet, suuremmat kaksoispakoehdotukset ja hienovaraisesti aggressiivisempi muotoilupaketti, syvemmällä etujakaja, laajemmat sivuhameet, uusi takaosa ja musta takaluukun spoileri.
Sisällä on pari lämmitettyjä nahkaurheiluistuimia, 12-kaiuttimen Bose Premium -äänijärjestelmää ja 8,8 tuuman infotainment-järjestelmää omena carplay ja Android-auto. Myös pari swish-etuominaisuutta on, kuten kehyksetön automaattinen himmentävä taka-näkymä peili, verkkovieraileva wifi-hotspot ja mukautuva vakionopeussäädin.
Se on nyt myynnissä Yhdysvalloissa, joiden hinta on 30 900 dollaria (noin 23 600 puntaa) viistoperältä, mikä tekee siitä noin 7 000 dollaria (tai 5 300 puntaa) paljon kalliimpaa kuin Yhdysvaltain markkinoilla oleva lähtötason SkyActiv-G-malli.
Katso Mazda 3: n pitkäaikainen raportti täältä …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *