Uncategorized

Rolls Royce Phantom VII sanoo hyvästit lopullisella kertaluonteisella erityisellä

Rolls Royce on paljastanut kuvat viimeisestä Phantom VII: stä, joka kiertää Goodwoodin tuotantolinjan. Auto on kertaluonteinen, pitkä akseliväli, jonka tilaaja Royce Royce Collector tilasi.
Viimeisellä Phantom VII: llä on väitetysti merenkulkuteema ja siinä on yksittäiset suunnitteluvalinnat, joiden tarkoituksena on herättää 1930 -luvun valtameren vuoraus. Se istuu pidennetyllä akselivälin rungolla, jonka mitta on 6 092 mm pitkä – 250 mm pidempi kuin jo jo huomattava tavanomainen fantomi.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat luksusautot 2017
Syvä sininen maalityö hopeapinstripesillä ja ekstaasin kiinteällä hopeamiehellä vastaa jauheen sininen nahkainen sisustus, joka sisältää verhoilun brodeerattuja aaltokuvioita. Jopa Lambswool-matot saavat valtameren vuorauksen inspiroidun hoidon, ja niissä on käsin leikattu herätysvaikutus.
7
Adsclose -mainoksestamme

Muualla matkustamossa löytyy veistetty art deco -puinen viilut, jotka kuvaavat aluksia ja aaltoja, ja jopa ohjaamon ja osioseinän kellot on muotoiltu näyttämään ajankohtaisista radiokelloista, joita löytyy ajan suuresta valtamerivuorista, 24 tunnin pyörivällä Kehyt, jotka edustavat 24 aikavyöhykettä.
Voimansiirtomuutoksia ei ole paljastettu, mutta on turvallista olettaa, että lopullisella Phantom VII: llä on sama 454 hevosvoiman 6,75 litran V12-moottori. Rolls Royce ei ole paljastanut, kuinka paljon erityinen asiakas on maksanut autosta, mutta sen on oltava paljon enemmän kuin 373 824 Englannin puntaa, joka tunnistaa tavanomaisen laajennetun akselivälin fantomin.
7

Auto merkitsee Phantom VII -tuotannon 13 vuoden loppua, mutta Rolls Royce on vahvistanut uuden version kevyemmällä alumiinialustalla, joka on valmisteilla yrityksen ensimmäisen maastoauton – The Cullinanin – rinnalla.
Onko Phantom VII yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista luksusautoista? Kerro meille suosikkisi kommentteihin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *