Uncategorized

AD -vahtikoira -merkinnät Audi MPG julistaa harhaanjohtavan

Markkinointivaatimusviranomainen (ASA) on vaatinut ajoneuvojen valmistajia julkaisemaan vastuuvapauslausekkeet virallisilla MPG -lukuilla päättäessään, että Audi A3 1.6 TDI: n mainos oli “harhaanjohtava”.
Päätös liittyy Internet -ilmoitukseen, jossa väitetään: “Audi A3 TDI – kaikkien aikojen polttoaine tehokkain Audi” ja jatkoi, että se pystyi 68,9mpg.
Mainos – viesti jatkuu alla

Päätössä ei kuitenkaan pyydetä puhelua huolta 68,9mpg -luvusta, mutta sen sijaan, että valmistaja ei kuvailtu, että tämä suoritettiin laboratoriotestauksessa, samoin kuin sitä, että tätä ei tehty poistamaan tyypilliselle kuluttajalle.
ASA totesi, että valmistajan on täytynyt pätevä, tämä oli tilanne samoin kuin että suoritettu luku ei välttämättä osoita aitoja elämän ajo -tuloksia.
Tämä ongelma tuotiin ASA: n eteen sen jälkeen, kun A3 -omistaja ilmoitti, että luvut olivat harhaanjohtavia, samoin kuin he eivät olleet pystyneet saavuttamaan 68,9mpg: tä.
Päätöstä ei kuitenkaan koske vain Audia, samoin kuin se ei kielletä A3: n tuottamaa vakuutusvaatimusta. ASA: n tiedottaja kertoi meille: ”Emme ole kieltäneet vakuutusvaatimusta samoin kuin itsessään; Haluamme vain, että ajoneuvojen valmistajat poistavat, että nämä tilastot ovat testimahdollisuuksia, samoin kuin eivät oikeastaan ​​osoita aitoja ajo -tuloksia.
“Se on huomattava päätös autoteollisuudelle, samoin kuin alan seurauksia”, hän lisäsi. Samoin se totesi, että se olisi vuorovaikutuksessa paljon yleisemmin markkinoiden kanssa ja että se odotti kaikkien valmistajien noudattavan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *