Uncategorized

Nissan VW Golf -kilpailija tiellä

Nissan keskittyy uuden VW -golfkilpailunsa etenemiseen, koska nykyinen Qashqai on viimein paljastettu – samoin kuin se johtuu ensi vuonna syksyllä. Vakoilijamme ovat saaneet insinöörit laittamaan autot ja kuorma -autot askeleillaan, paljastaen hiukan enemmän muotoilua – samoin kuin erityinen kuvamme kuorii naamioituneen, jotta Nissan on suunnitellut vahvan tyylin.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Nissan -uutiset ja arvostelut
Terävät ajovalot pyyhkäisevät konepellien reunat ylös, samalla kun se on lukittu myös suuren hunajakennon kanssa, joka sopii yhteen. Keskustassa istuminen on iso Nissan -merkki, jota ympäröi Qashqai -alueella nähty kromoidun V ‘V’: n nykyinen versio. Raskas takaosaaminen ei tarjoa yhtä paljon pois, mutta jyrkästi harautuneet taka -näytön avustajat tuottavat tyylikkään profiilin.
Nissan ei vieläkään ole paljastanut sitä, mitä uutta luukkua kutsutaan, vaikka tuotesuunnittelupäällikkö Andy Palmer on sanonut meille “se herättää jotain menneisyydestä”.
Ymmärrämme, että autot ja kuorma-auto saavat moottoreita Qashqaiista, mukaan lukien 1,2 litran turbo, joka käyttää noin 110 hevosvoimaa, sekä dieselkilpailua golf-bluemotioon. Yritysautot ja kuorma-autoveroystävällinen matala-CO2-suunnittelu on ratkaisevan tärkeää, kuten Palmer vahvisti, kun hän sanoi: “Laivaston ostajat käsittävät niin huomattavan osan näistä markkinoista Euroopassa.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *