Uncategorized

Volvo tarjoaa testiasemat Amazon Prime

Volvolla on ilmoittanut uuden aloitteen Amazon Prime -sovelluksen kanssa tarjotakseen V40 -viistoperänsä koeajoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Kutsutaan Prime Now Test Drive, uusi aloite, ja siihen pääsee www.amazon.co.uk/volvolla. Amazon -asiakkaiden on siirryttävä postinumeroon ja valittava käytettävissä oleva aikaväli, ennen kuin auto toimitetaan kotiinsa tai työpaikallaan.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Volvon tilauspalvelu laajennettu
Täysin koulutettu Volvon operaattori tuo sitten auton ovelleen ja seuraa niitä 45 minuutin koeajolla paikallisen alueen ympäri. Volvon edustaja kuvaa myös kaikkia V40: n toimintoja koeajolla.
Prime -nyt koeajojen sijainnit ovat toistaiseksi rajoitettu neljään Yhdistyneen kuningaskunnan kaupunkiin: Lontoo, Birmingham, Manchester ja Edinburgh. Asemat ovat saatavilla valituina viikonloppuisin koko kesä- ja heinäkuun ajan, ja niitä käytetään ensimmäisenä ensimmäisen palvelun perusteella. Palvelu alkaa Lontoossa 9.-10. Kesäkuuta ennen muuttoaan Birminghamiin (16.-17. Kesäkuuta), Manchesteriin (23.-24. Kesäkuuta) ja Edinburghiin (30. kesäkuuta-1. heinäkuuta).
Volvo Car UK: n toimitusjohtaja Jon Wakefield sanoi: ”Volvo Carsissa tavoitteena on helpottaa ihmisten elämää. Prime Now Test Drive -tarjouksemme tekee juuri sen, jolloin potentiaaliset asiakkaat voivat kokeilla V40: tä heidän ehdoillaan ja tutussa ympäristössä.
• Kuinka saada auto verkossa
“Olemme iloisia voidessamme ryhtyä Amazonin kanssa tämän erityisaloitteen, joka on ensimmäinen laatuaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja nykyinen Volvon tarjoamien tarjouksilla, jotka on luotu ottamaan vaivat pois auton ajamisesta.”
Prime Now Test Drive -aloite on osana Volvon suunnitelmaa tehdä auto ja omistaminen paljon helpompaa ja yksinkertaisempaa. Sen jälkeen kun heidän hoidonsa on tuonut käyttöön Volvo-paketin avulla, joka näkee tilausperusteisesti omistamat autot ilman etukäteen kustannuksia, Volvo pyrkii nyt yksinkertaistamaan asiakkailleen koeajoja.
Olisitko kiinnostunut koeajojen varaamisesta Amazonin läpi? Kerro meille ajatuksesi alla …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *