Kiinalainen EV -tuotemerkki NIO saapuu Euroopan markkinoille

Kiinan sähköautojen valmistaja NIO on käynnistynyt Euroopassa, alkaen Norjan markkinoilta ES8 -maastoautolla ja ET7 -salonkillaan. Se on ensimmäinen Euroopan maa, johon brändi myy autojaan, vaikka yritys on sanonut, että se voisi pian laajentua Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, jos kiinnostusta on tarpeeksi.
Mainos – viesti jatkuu alla

Norjassa NIO ES8 -maastoauton ennakkotilaukset alkavat heinäkuussa, ja ensimmäisten toimitusten odotetaan saapuvan syyskuussa. Sen lähtö on 537 hevosvoimaa ja enimmäisalue 500 km (noin 310 mailia). ET7 -sedan myynti alkaa vasta ensi vuonna.

Puhdas sähköinen ja autonominen NIO ET7-sedan paljastettu

Käynnistäminen Norjassa on järkevää NIO: lle. Se on yksi EV-ystävällisimmistä maista Euroopassa. Norjassa sähköautojen myynti ylittää parhaillaan niiden bensiinin, dieselin ja hybridi -ekvivalenttien myyntiä.
Osana lanseerausta NIO kehittää norjalaisen latausverkoston, joka sisältää yrityksen innovatiiviset akunvaihtoasemat. Neljän ensimmäisen aseman on määrä toimia ennen vuoden loppua. Kaksitoista on paljon enemmän asetettu vuonna 2022, luomalla verkon viidessä kaupungissa Norjan yli.
NIO: n väittävät, että sen akunvaihto -asemat leikkaavat dramaattisesti odotusaikojen omistajat kestäisivät lataamisen. Omistajat vain ajavat autot erilliseen huoltopalkoon, joka vaihtaa litteän akun automaattisesti täysin ladattuun vain kolmessa minuutissa.
NIO aikoo myös tuoda Nio House -konseptinsa Norjaan. Tämä on klubitalo, joka on helposti saatavilla omistajille, joilla on työasemat ja kahvila, ja siellä potentiaaliset asiakkaat voivat oppia paljon enemmän tuotemerkistä. Ensimmäinen eurooppalainen myyntipiste rakennetaan Oslossa, ja neljä enemmän sijaintia on tarkoitus avata Norjassa koko vuoden 2022 ajan.
NIO: n eurooppalaisen varapuheenjohtaja Hui Zhang keskusteli yrityksen julkaisun aikatauluista Yhdistyneessä kuningaskunnassa sanomalla: ”Yhdistynyt kuningaskunta on aina ollut tärkeä maa NIO: lle, ja sitä kutsutaan perustajallemme William Li: n erityiseksi paikkaksi. Tuotemerkki lanseerattiin muodollisesti Lontoossa ja Oxfordissa, ja se on edelleen simulaatio- ja tietokoneavusteisen tekniikan keskuksemme.
”Yhdistyneen kuningaskunnan markkinat heräävät hitaasti EVS: n vetoomukseen ja kasvu on dramaattista markkinoilla, jotka romahtivat COVID: n takia, mutta vuonna 2020 puhtaat EV: t olivat edelleen vain 6,6% myynnistä, hieman yli 100 000 ajoneuvoa.

”Syötämme vasta kun olosuhteet olivat oikeassa, meillä on myynti- ja asiakaspalvelun infrastruktuuri. NIO -talot, valet -lataus, NIO -sovellus ovat tärkeä osa käyttöämme Kiinassa, joten meidän on pohdittava, mikä toimii Yhdistyneessä kuningaskunnassa. On myös muita näkökohtia; Ihanteellisen käden ajamisen tarve vaatii lisätekniikkaa rajoitetulle määrälle markkinoita. Tarkastelemme edelleen etuja. ”
Olisitko kiinnostunut hankkimaan NIO -sähköautot Isossa -Britanniassa? Kerro meille alla olevissa kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *