Maailman ensimmäinen litteäpakkauskuorma-auto, joka tuo liikkuvuuden kehitysmaisiin

, autojen tuomalla kehitysmaisiin liittyy ongelmia, mutta OX, globaalista autojen määrästä (GVT) voisi olla ratkaisu. Se on kestävä, monikäyttöinen kuorma-auto, riittävän vahva selviytymään pahimmista teistä, mutta halpa ja riittävän helppo rakentaa ja ylläpitää melkein kuka tahansa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Härkä on Sir Torquil Normanin visio, joka perusti GVT: n viisi vuotta sitten. Se palaa takaisin 1980 -luvun Africar -projektiin, joka vei Citroen 2CV -mekaaniset ja kestävän vanerien kehon, jonka tavoitteena on tuoda liikkuvuus vaikeisiin ympäristöihin kehitysmaissa. Härkä ampuu samaan tavoitteeseen, mutta tekee sen hyvin eri tavalla.
• Parhaat 4×4: t ja maastoaineet
Härkä syrjäyttää itsensä heti “tasapakkauksen” rakenteensa ansiosta. Tämä antaa auton taittaa itseensä, luomalla kompakti paketti, joka voidaan kuljettaa paljon helpommin ympäri maailmaa. Kuusi härkäautoa voidaan lähettää yhden lähetysastian sisälle pitäen kustannukset alhaisina molemmissa päissä.
38

Se luo myös työpaikkoja kohdemaassa, jossa paikalliset yritykset työskentelevät valmiiden ajoneuvojen kokoamiseen ja ylläpitämiseen. Kolme ammattitaitoista ihmistä voidaan koota noin 12 tunnissa.
Härän koko muotoilu sopii maihin, joihin se päätyy. Auto on kaksipyöräinen asema yksinkertaisuuksien vuoksi, mutta paljon maavarausta, paksuisia renkaita ja riippumatonta jousitustakuu, että se voi jatkaa karkeimmalla maastolla.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *