Mazda sekä Isuzu-kumppani seuraavan sukupolven pikakuorma-autojen

Mazda ja Isuzu ovat paljastaneet, että ne tarkoittavat työskentelevän yhdessä seuraavan sukupolvensa pikakuorma-autoilla. Uusi malli todennäköisesti korvaa nykyiset Mazda BT-50 sekä Isuzu D-Max -mallit, mutta meillä ei ole vielä yksityiskohtia mahdollisesta esiteltypäivästä.
Sidos-sopimuksen nojalla uusia kuorma-autoja tuottaa Isuzu ja Mazda tarjoaa lisenssillä. Nämä kaksi yritystä työskentelevät jo yhdessä suurempien kuorma-autojen kanssa, joita tarjotaan ulkomailla, ja tiedottaja kommentoi tätä uutta tarjousta “vahvistaa jatkuvaa pitkäkestoista yhteyttä Mazdan ja Isuzun välillä”.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Hienoimmat nouto-autot saadaksesi nyt
Nykyinen Mazda BT-50 -korotus perustuu Ford Ranger T6: een, samoin kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ei tarjota. Se on krapula aikaisemmasta Fordin ja Mazdan välisestä liittoutumisesta. Kun kyseisen kuorma -auton tuotanto päättyy, se merkitsee Fordin ja Mazdan välisen yhteyden loppua, joka näki Mazda -autojen ja kuorma -autojen lajikkeen pääasiassa Ford Platform -teknologiaan.
Isuzun D-Max tuli myyntiin vuonna 2012 ja on ollut näkyvä ostajien kanssa vahvojen moottoriensa, suuren lajikkeen ja houkuttelevien hintojen ansiosta. Siitä huolimatta se on nyt alkanut tuntea olevansa päivätty uudemmilla kilpailijoilla, kuten nykyinen Mitsubishi L200, Nissan Navara ja Toyota Hilux käyttämällä paljon parempia hallintoominaisuuksia sekä paljon nykyaikaisempia sisätiloja.
Yhdistyneen kuningaskunnan noutomarkkinat kasvavat samoin kuin valmistajien, kuten Fiat, Renault, PSA Peugeot Citroen ja Mercedes-Benz, jotka kaikki esittelevät tai suunnittelevat uusia malleja, Isuzu ja Mazda ovat kiinnostuneita estämään olemisen jäi jälkeen.
Onko Isuzu jakaa noutoinnovaatiota Mazdan kanssa loistava idea? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *