Uncategorized

BMW 2 -sarjan Active Tourer- ja Gran Tourer, joka päivitettiin vuodelle 2018

BMW: n 2 -sarjan MPVS – Active Tourer ja Gran Tourer – viimeisimmät autot Baijerin premium -tuotemerkistä, jotka saavat kasvojenkorotuksen vuoden 2017 jälkeen, joka näki BMW: n BMW Päivitä huomattava poikkileikkaus sen alueelle.
Molemmat BMW I -autot – I3 ja I8 – saivat päivityksiä viime vuonna, kun taas kaikki 1 -sarja, 2 -sarjaa ja 4 -sarjaa olivat kaikki kasvoja.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Täällä sekä 2 Active- että Gran Tourer -sarjan päivitykset sisältävät suunnittelupäivityksen, plus päivitykset ohjaamossa, moottorin udaatissa ja uuden seitsemän nopeuden Steptronic-automaattisen vaihdelaatikon.
25

BMW on edelleen erittäin uusi tulokas MPV-segmentille, saapuessaan markkinoille vuonna 2014 tarjoamaan kilpailua Mercedes B-luokan suhteen. BMW: n viimeisimmän laskun mukaan yli 380 000 2-sarjan aktiivista ja Gran-matkailijoita oli kuitenkin löytänyt koteja maailmanlaajuisesti vuoden 2017 loppuun mennessä. Huolimatta MPV-myynnistä kaikkialla Euroopassa, BMW pitää näitä kahta mallia tärkeänä, koska noin neljä viidesosaa niitä ostaneista ihmisistä on uusia ihmisiä, jotka ovat uusia saksalaiselle tuotemerkille.
Molemmat mallit säilyttävät samat roolit kuin ennen; Active Tourer on viiden paikkainen MPV, kun taas Gran Tourer istuu seitsemän ja on pidempi akseliväli. Tämän lisäksi he käyttävät identtisiä muotoiluviitteitä, joita BMW on muuttunut tuoreemmalla ilmeellä jäljittelemällä joitain sen uusimmista julkaisuista.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *