Erikoislaatikko Fiat Punto Jet Black 2 lanseerattu

Fiat on lisännyt uuden, rajoitetun erän punton Ison-Britannian kokoonpanoonsa, nimeltään Jet Black 2. Myynnissä nyt, Fiat Puto Jet Black 2 Start -hinnat Alkaen 12 000 puntaa-lähes 2 000 puntaa paljon enemmän kuin lähtötason viistoperä-ja siitä saat erottuvan tyylin ja ylimääräisen vakiopaketin.
Mainos – viesti jatkuu alla

Saatavana vain kolmen oven ovena, Fiat Punto Jet Black 2 elää nimensä saakka ristikkäisen mustan metallisen maalin viimeistelyn, sävytetyn takaosan ja savustetun 12-puolisen 17 tuuman seoksen ansiosta.
Fiat Punto Jet Black 2 saa rungonväriset sivuhameet, vastaavan takaspoilerin, sähkösinisen sivuraidat sekä räätälöity takamerkki, joka auttaa tätä rajoitetun juoksun mallia erottumaan.
Fiat ei kuitenkaan ole rajoittanut visuaalisia muutoksia, ja ulkoparannusten alue myös ulottuu urheilusjousitukseen ja etuvaloihin.
Sisäpuolella Fiat Punto Jet Black 2 saa nahkaohjauspyörän ja vaihdeputken. Fiat sisältää myös vakionopeudenhallinnan, ääniohjatun Bluetooth-yhteyden ja automaattisen ilmastonhallinnan vakiona.
Tavallisten turvavarusteiden osalta Fiat Punto Jet Black 2 saa viisi turvatyynyä, takaosan pysäköintianturit ja mukautuvat kääntävät sumuvalot ovat vain joitain vakioominaisuuksia.
Fiat Punto Jet Black 2: n perusta on Fiatin 76 hevosvoiman 1,4 litran nelisylinterinen bensiinimoottori, joka on varustettu italialaisen valmistajan Start & Stop Tech -sovelluksella.
Fiatin mukaan tämä “yhdistää runsaasti suorituskykyä alhaisten juoksevien kustannusten kanssa”, ja sen on nähtävä erityisilmoituksen punta osui 0-62 mph 13,2 sekunnissa ja palauttamaan 49,6mpg.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *