Uncategorized

Honda Civic Type-R

Onko uusi Honda Civic Type R aloittanut testauksen? Tämä mysteeriprototyyppi tunnistettiin lähellä Hondan tekniikkakeskusta lähellä Nurburgring -piiriä Saksassa – ja valtava takasiipi viittaa siihen, että se ei ole tavallinen luukku.
Autossa on myös modifioituja etuilmanottoaukkoja, jotta pyörille, renkaille, jarruille tai jousituksista ei näytä tapahtuneen muita muutoksia, mikä johtaa vakoojiin uskomaan, että tämä voisi olla ensimmäinen prototyyppi tyypin R testaamiseksi uusi moottori.
Mainos – viesti jatkuu alla

Sen sijaan, että noudatettaisiin pienikapasiteetin turboahdettujen moottorien nykyistä suuntausta, Hondan odotetaan mahtuvan luonnollisesti imeytyneeseen, korkean kiertävään I-VTEC: hen, jolla on sama 2,0 litran kapasiteetti kuin vanha kuuma kansalais. Tämä tuottaa todennäköisesti yli 200 hevosvoimaa, mutta se on paljon vähemmän voimakas kuin 247 hevosvoiman 2,0 litran Turbo Ford Focus St ja 276 hevosvoiman astra VXR.
Tavanomaisen kansalaisten painonsäästömenetelmän on kuitenkin ilmoitettava, että tyyppi R on 100 kg kevyempi kuin vanha auto, joten odota 0–60 mph: n ajan noin 6,5 sekuntia ja huippunopeutta lähestyen 150 mph.
Jopa tavallinen Civicin takajousitus -alakehys on jäykempi kuin vanhat R -tyypin R; Lisää laskeutuneet jouset, joissa on sopeutuneet vaimentimet, ja uusi lippulaiva on asetettu erittäin ketteräksi ja reagoivaksi.
Kolmen ovien versiota ei tule-koska uusi kansalaiskauppa myydään vain viiden oven kanssa-mutta valmis malli näyttää varmasti osalta. Odottaa dramaattisia kehonkirjoja, suuria seoksia, aggressiivisia tuuletusaukkoja ja kuvien prototyypin valtavan takasiipin kehitystä.
Lopullisen auton on näytettävä hyvin samanlaiselta kuin malli yksinoikeudella kuvissa viime vuoden lopusta. Myynti alkaa todennäköisesti ensi vuonna, ja auto maksaa noin 22 000 puntaa.
Samaan aikaan rajoitetun erän Mugen Civicin odotetaan debytoivan Goodwood-nopeuden festivaalilla tässä kuussa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *