Uncategorized

Etelän kuljettajat maksavat enemmän halvimpia EV -laturien

sähköautojen kuljettajia maksavat huomattavasti erilaisia ​​hintoja, jotka maksetaan halvimmista paikallisista maksupisteistään riippuen siitä, missä maassa he asuvat.
British Gas -tutkimus on paljastanut, että vaikka 21 neuvostoa, mukaan lukien Bridgend, Leeds ja Woking, tarjoavat ilmaisen veloittamisen omistamilleen laturille, on muita alueita, joilla kuljettajien on maksettava jopa 4 puntaa kilowattitunnilla.
Alue
Kustannukset P/KWH: sta käyttämällä halvimpia julkisia latureita

Läntinen Keskimaa
£ 0,20

East Midlands
£ 0,22

Luoteis-
£ 0,22

Wales
£ 0,24

Kaakko
£ 0,25

Lontoo
£ 0,26

Koilliseen
£ 0,28

Yorkshire & Humber
£ 0,31

Itä -Englannista
£ 0,40

Lounaaseen
£ 0,63

Tyypillisesti etelän kuljettajilta veloitetaan 28 prosenttia enemmän kuin pohjoisessa sijaitsevat EV: nsa edistämiseksi halvimpiin neuvoston omistamiin latureihin. Keskimääräinen osuus etelässä (East Anglia, Lontoo, Kaakkois ja Lounais) tämän tyyppisissä latureissa on 32p, verrattuna pohjoisessa (Wales, Midlands, Koillis-luoteis ja Luoteis ja luoteis ja luoteisosto ja luoteis ja luoteis ja luoteisostoihin Yorkshire ja Humber).
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Tämä on huolimatta eteläisten kuljettajista, joilla on pääsy 1 468 enemmän kadun latauspisteisiin kuin pohjoisessa.
Neuvosto
Kustannukset P/KWH: n maksamisesta kalleimman julkisen laturin avulla

Bournemouth, Christchurch & Poole
4,00 puntaa (erittäin räikeä)

Cotswold
4,00 puntaa (nopea)

Harrogate
3,50 puntaa (nopea)

Uttlesford
3,30 puntaa (nopea)

Cotswold
3,10 puntaa (nopea)

Osa tutkimuksesta oli myös tutkimusta 2000 kuljettajasta, joista 49 prosenttia kertoi pitävänsä EV: n ostamista seuraavana autoaan. Toisin sanoen, 29 prosenttia sanoi, että korkeat julkiset veloittamiskustannukset olivat yksi suurimmista esteistä, jotka ovat menossa sähköisesti.
Lisämaksu, joka kuluu, että 60 prosenttia uskoo vielä 42 prosenttia, kun taas 60 prosenttia uskoo, että sekä julkisten että kodin latauskustannuksista on pulaa.
British Gas -yrityksen EV: n päällikkö Lucy Simpson sanoi: “Vaikka hallitus tarjoaa tiettyjä taloudellisia kannustimia ostokohdassa, veloituskustannukset ovat edelleen este sähköajoneuvojen käyttöönotolle.”
Hän lisäsi: ”On epäreilua, että ne, jotka eivät asu alueilla, joilla on ilmainen tai edullinen lataus, syrjitään heidän osoitteensa perusteella. Jos tämä jatkuu, vaarassa jätämme valtavan määrän kuljettajia siirtymään sähköautoihin. ”
Katso halvimmat sähköautot täältä …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *