Saksan suunnitelmat ulkomaisten ajoneuvojen

maksamisen parlamentin alempi koti on valtuuttanut suunnitelman ottaa käyttöön maan ulkopuolella rekisteröityjen ajoneuvojen, Ison -Britannian ajoneuvojen, tievero.
Aikaisemmat suunnitelman suunnitelmat asetettiin pitoon, mutta se on nyt otettu käyttöön nyt määräyksissä, jotka ajavat vähemmän saastuttavia ajoneuvoja – vaikka suunnitelman lopullisia yksityiskohtia ei ole vielä esitetty. On todennäköistä, että vähemmän ajoneuvoja, jotka saastuttavat vähemmän, maksavat halvemman hinnan Saksassa, mutta enimmäismäärä olisi 130 euroa (112 puntaa).
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Suunnitelmien on kehitettävä Saksan lainsäädäntöprosessia ennen kuin tietullit tulevat voimaan, samoin kuin jonkin verran maan sisällä vastustusta, ei ymmärretä tarkalleen kuinka kauan se kestää.
Yhdistyneen kuningaskunnan kuljettajat maksavat kaikkien saksalaisten teiden hyödyntämiseksi
Tiemaksutarrat tarkoittaisivat, että ulkomaiset kuljettajat – mukaan lukien Yhdistyneen kuningaskunnan kuljettajat – maksaisivat hyödyntääkseen jokaista tietä Saksassa ja ei vain moottoriteillä. Sekä saksalaiset tiet ovat uskomattoman näkyviä kuljettajien kanssa mantereella niiden rajatuista autobahnista.
On välttämätöntä huomata, että Saksalla on ollut maksullisuuntainen kuorma -autojärjestelmä vuosien ajan, mutta se on kuitenkin yksi harvoista Euroopan maista, jotka eivät maksa ajoneuvoja – vielä. Suurimmalla osalla sen naapureista, mukaan lukien Ranska, Itävalta ja Sveitsi, on henkilökohtaisten ajoneuvojen tietullijärjestelmiä, toisin kuin Saksan suunnitelmat, ei eroa sekä ulkomaalaisten että kansalaisten välillä.
Mitä uskot saksalaisista autoista ja kuorma -autojen tietullista? Pitäisikö Ison -Britannian hallituksen esitellä jotain vastaavaa?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *