Uusi rajoitettu painos Ford Ranger Thunder Pick-Up

Ford on ottanut käyttöön rajoitetun version Ranger Picket-Up-kuorma-autosta Isossa-Britanniassa. Ford Ranger Thunder -nimisenä se lisää kosmeettisten päivitysten ahdin villimalliin. Tuotanto rajoitetaan vain 1 400 yksikköön, ja jokaisen esimerkin hinta on 32 965 puntaa, lukuun ottamatta arvonlisäveroa. Ensimmäisten toimitusten odotetaan ilmestyvän kesän loppua tänä vuonna.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Yleisen Ford Rangerin muotoiluun sisältyy uusia 18-tuumaisia ​​kevytmetallivanteita, LED-ajovalaisimia, tummennetut takavalot, tuoreet ”ukkosen” merkit sekä etuoville sekä takaluukun ja uusien punaisten jäähdyttimien grilleille. Fordilla on samoin asennettu mustia korvaavia korvaavia puskuria, liukulevyjä, sumuvalaisimia sekä ovenkahvoja.
Sisällä ostajat saavat eebenpuu -nahkaverhoilun, jonka Thunder -logo on brodeerattu etuosaan, sen lisäksi, että se on vastakkainen punaista ompelua kaikissa matkustamonkoristeissa. Mustat lattiamatot sisältyvät samoin vakiona yhdessä kahdeksan tuuman viihdejärjestelmän sekä ainutlaatuisten kulutuspintalevyjen kanssa, jotka ovat takavalaistu punaisella.
Valinnaisena ylimääräisenä ostajat voivat spesifikaatin päällystetyn vuoristorullan kannen tonnin sängylle. Järjestelmä sisältää samoin jakajan, jonka avulla omistajat voivat jakaa sängyn kahteen pienempään osaan – joka välttää tuotteiden liikkumisen sängyn ympäri.
Sitä saa Fordin kaksois-turboahdettu 2,0 litran nelisylinterinen EcoBlue-dieselmoottori, joka muodostaa 210 hevosvoiman ja 500 nm vääntömomentin. Kuten yleinen Ranger, myös virta lähetetään kaikille neljälle pyörälle 10-nopeuksisen automaattisen vaihdelaatikon kautta-samoin kuin Ford-valtioiden mukaan voimansiirto tarjoaa WLTP: n polttoaineen taloudellisen ilmastolukujen 31,0mpg sekä päästöpisteet 239 g/km hiilidioksidia.
Mitä teet rajoitetusta painosta Ford Ranger Thunder? Ymmärräkaamme alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *