Uncategorized

Frankfurt Motor Show 2017: News Round-Up

Phew! Frankfurtin moottorinäyttely 2017 avasi ovensa, imi meidät sisään ja sylki meidät ulos. Kahden frenettisen lehdistön esikatselun jälkeen meidät delegoitiin ottamaan huomioon uusien tuotanto -autojen, ideaajoneuvojen ja ajoneuvojen uutiset, jotka vuotavat näyttelyhalleista.
Se oli fantastinen show ja auton paljastamajoukkue toi sinulle kaikki ajoneuvot ja ajoneuvouutiset, joilla on merkitystä parhaimmilla sanoilla, valokuvilla ja videokattalla. Kohokohdat? Mistä voimme aloittaa! Mercedes osoitti hämmästyttävän työn, BMW: llä oli uusi M5, Renault’s Megane Renaultsport saapui, Kian stoninen, Volkswagenin uusi Polo, Subarun uusin Impreza, Bentleyn mannermainen GT. Paljon enemmän alla.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Vieritä näyttelyn välttämättömiin ajoneuvoihimme, valtavat uutisotsikot sekä kaikista tärkeistä ajoneuvoista, yhteensä a – z. Sivun yläosassa oleva valokuvagalleria sisältää parhaat näyttelyn kuvat ja videot tuovat sinut paremmin valtaviin ajoneuvojen laukaisuun. Koko Frankfurtin autonäyttelykokemus on täällä …
Välttämättömät autot
Rahoitus merkittävimmistä esittelyistä ja hienoimmista uusista ajoneuvoista Frankfurtin moottorinäyttelyssä …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *