Uncategorized

Uusi Nissan X-Trail Spec and Moottorin yksityiskohdat

Nissan on paljastanut moottorin kokoonpanon uudessa Nissan X-Trailissa Geneven autonäyttelyssä.
Uusi Nissan X-Trail teki virallisen debyyttinsä vuoden 2013 Frankfurtin autonäyttelyssä-ja se tulee myyntiin heinäkuussa 2014 Teknisen kuljettajan apuvälineet.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Se käynnistyy 1,6 litran DCI-turbodieselillä, joka tarjoaa 128 hevosvoimaa ja 320Nm: n vääntömomenttia, ja se on saatavana kahdessa ja nelipyöräisinä. Uusi X-Trail on luokan tehokkaimpien autojen joukossa, joka säteilee 129 g/km CO2 kaksipyöräisessä muodossa, jonka pitäisi kääntyä lähes 60 mpg: n talouteen.
Vuoden 2015 alueelle lisätään 161 hevosvoiman DIG-T-turboahdettu bensiinimoottori.
Se tulee valittuna kolmeen trimmitasoon: Visia, Acenta ja Tekna. Kaikki autot saavat ilmastoinnin, kevytmetallivanteet, kuusi turvatyynyä, LED-päiväajovaloja, viiden tuuman värikombimetrin näyttöä, bluetoothia mikrofonin kanssa, vakionopeussäädin ja nopeusrajoitin, Hill Start Assist, seuraa minua kotivaloja ja matkatavarajärjestelmää.
Nissanin pomo Carlos Ghosn kertoi Auto Express -tapahtuman, että X-Trail rakennetaan viiteen laitokseen ympäri maailmaa ja myydään yli 100 markkinoilla. “Se on meille toinen segmentti, joka räjähtää meille, kuten Juke ja Qashqai”, hän lisäsi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *