Uncategorized

Kasvotutkimus Audi Sq2, joka on esitelty tuoreella muotoilulla sekä uudella tekniikalla

Audi, on esitellyt SQ2: n kasvojenkorotetun version – sen pienen kuuman maaston kilpailijan BMW X2 M35i: n ja Cupra Atecan kaltaisille. Tarkistettu muotoilu tarjotaan ostamaan nyt Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jonka hinta on 38 700 puntaa, tiellä ensi vuoden alussa.
Audi Q2: n tavoin päivitetty SQ2 saa uuden parin LED -ajovalot, uuden jäähdyttimen säleikkö ja uudelleensuunniteltu etupuskuri, jolla on laajemmat ilmanottoaukot. Nämä säädöt peilaavat takana tuoreella LED-takavalolla sekä uudelleensuunnitelmalla hajottimella, joka kotieläimän neliömäisen poistojärjestelmän kotipaikka on.

BMW X2 M35i vs Audi Sq2 vs Cupra Ateca

Säästä muutama verhoilu ja trimmauskeet, SQ2: n hytti on enimmäkseen muuttumaton vanhan auton yli. Näkyvimmät erot ovat teknologisia-vanhan auton valinnainen 12,3 tuuman digitaaliryhmä on nyt varustettu perus- ja siellä on jonkin verran suurempi 8,3 tuuman viihdejärjestelmä, jota käytetään keskikonsolin kiertokeinolla.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

SQ2: ta tarjotaan kolmessa verhoilutasossa-perusmalli, SQ2 Black Edition sekä lippulaiva SQ2 Vorsprung.
Lähtötason ajoneuvon vakiolaitteet sisältävät 18 tuuman kevytmetallivanteet, nahka sekä alcantara-leikatut urheiluistuimet Caps sekä musta kromin pakokaasu. Ostajat saavat myös matta mustat korvaukset auton etulevylle, ilmanottoaukolle ja takaosalle.
24

Versprung-autojen ja kuorma-autojen etäisyysprosentit päivitetyt matriisin LED-ajovalot, erityiset kevytmetallivanteet sekä vieritysindikaattorit. Sisällä ostajat saavat lämmitettyjä nappa -nahkaistuimia, panoraamalasi -kattoluukkua, bang & Olufsen -stereojärjestelmää sekä langaton älypuhelinten latauslevy.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *