Uncategorized

Hyundai suunnittelee kolme uutta eleektristä autoa vuoteen 2022 mennessä

Hyundai on paljastanut ‘Eco-Development-etenemissuunnitelman’, joka näkee yrityksen tukevan matala- ja nolla-päästöautojensa kokoonpanoa 31 globaaliin malliin vuoteen 2020 mennessä, kun Yhdistettynä sisarbrändin KIA: n uusiin autoihin.
Yritys aikoo laajentua Ioniqin kokonaisvaltaisen version ulkopuolelle luodakseen pienistä EV: stä koostuvan laajan kokoonpanon paljon enemmän ylellisyyttä koskevia tarjouksia, joilla on pidempiä alueita, ja Hyundai on ilmoittanut, .
Mainos – viesti jatkuu alla

• Parhaat sähköautot myynnissä 2017
Uuden Kona-crossoverin kokonaan sähköversio debytoi vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla, ja se on 242 mailin etäisyys. Kuten Automobile Express paljasti aiemmin tänä vuonna, yritys suunnittelee vielä pienemmän A-segmentin maastoauton istuakseen sen alla vuonna 2020, joten ei ole kysymys siitä, että sähköistäminen voisi venyttää jopa tulevaisuuden elintarvikeketjun tulevaisuudessa tulevassa tulevaisuudessa tulevassa Sub-kona-malli.
Hyundai on myös paljastanut, että se suunnittelee pitkän kantaman EV: n markkinoiden lanseerausta vuoden 2021 jälkeen, ja siinä on vähintään 311 mailin etäisyys. Myös vuonna 2021 on suunniteltu ylellinen Genesis -merkitys EV.
Yritys laajentaa kokoonpanoaan kehittämällä ensimmäistä omistettua kokonaan sähköautoalustansa, jonka yksityiskohdat ovat edelleen kääreissä. Hyundai sanoo kuitenkin, että uusi arkkitehtuuri antaa sen tuottaa ”useita malleja, joilla on pidempi ajoalueet”.
Tällä hetkellä kehitetään erilaisia ​​voimansiirtovaihtoehtoja, ja yritys suunnittelee tuoreita hybridejä uusien EV: ien rinnalle. Polttokennoteknologia on johtuen siitä, että se on myös tärkeä rooli, kun vuonna 2018 saapui uusi vetypolttoaine, jonka Hyundai on paljastanut esituotanto-muodossa. Yritys paljastaa myös vetykäyttöisen bussin vuoden 2017 loppua kohti.
Suuri osa suunnitellusta laajennuksesta näkee uudet hybridi-maastoautot ja suuret autot sijoittumaan Hyundai-kokoonpanoon. Kehitetään myös plug-in nelipyöräisen voimansiirron, ja myös Hyundai-plug-in-tekniikan takaveto-autojen rakennus on myös mainittu.
Oletko ekstaattinen Hyundaiin tulevan EV, polttokenno ja hybridi työntö? Kerro meille kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *