Uncategorized

Uusi Lamborghini -konseptiauto kiusasi

Lamborghini on paljastanut ensimmäisen konseptiauton teaser -laukauksen, jonka se paljastuu Pariisin autonäyttelyssä lokakuun alussa. Ja linjapiirroksen mukaan se ei ole vain variantti mistään Lamborghinin olemassa olevista malleista.
Sen sijaan lempeät käyrät ja laaja ikkunaviiva näyttävät paljon enemmän yrityksen legendaarisesta miurasta. Kuva julkaistiin iskulauseella: “Kun täydellisyys on saavutettu, voit vain kaksinkertaistaa sen”. Tämä viittaa yhteen kolmesta asiasta: voimme nähdä Lamborghinin, jossa on neljä paikkaa, tai mahdollisesti yhdellä, jossa on neljä ovea ja neljä paikkaa. Kolmas vaihtoehto on, että uudessa autossa on kaksi virtalähdettä: moottori ja sähkömoottori.
Mainos – viesti jatkuu alla

Jos yritys on menossa plug-in-hybridireitille, tämä olisi ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet tekniikan Lamborghinissa. Jos kyseessä on neljä paikkaista vaihtoehtoa, se olisi ensimmäinen perheystävällinen Lamborghini, kun otetaan huomioon vuoden 2012 Urus-konsepti ja vuoden 2008 estoque-konsepti.
Lamborghinilla on ollut neljän paikkainen tuotanto-auto, kuten Espada ja Urraco. Sitten oli epätavallinen LM002-maastoaine kahdeksankymmenenluvun ja 1990-luvun alkupuolella.
Vaikuttaa epätodennäköiseltä, että neljä paikkaa puristetaan Huracanin jalanjälkeen, joten jos uusi malli on jaettava alusta Lamborghinin olemassa olevien mallien kanssa, vetoa siitä, että se on pidempi Aventador.
Kaikki yksityiskohdat paljastetaan 1. lokakuuta illalla, juuri ennen Pariisin autonäyttelyä 2. lokakuuta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *