Uncategorized

Groupe Renault Osces -yritys Smart Charging Company Jedlix

Groupe Renault on hankkinut 25 prosentin osakkeen älykkäälle latausyhtiölle Jedlixille, hollantilaiselle aloittamalle Eneco-konsernille, joka on erikoistunut sähköajoneuvojen kestävään veloittamiseen.
Groupe Renault ja Jedlix ovat olleet kumppaneita ottaen huomioon, että jälkimmäinen perustettiin vuonna 2015, ja molemmat yritykset työskentelevät yhdessä tarjotakseen EV -käyttäjille parempia tapoja ladata autojaan. Kumppanuus yhdistää Jedlixin tietämyksen energiamarkkinoista Renaultin EV -valmistuskokemukseen.
Mainos – viesti jatkuu alla

• Renault Energy Services käynnistettiin investoimaan älykkään ruudukkoteknologiaan
Kahden yrityksen ensimmäinen toimintatapa on uuden älypuhelinsovelluksen käynnistäminen nimeltä Z.E. Älykäs varaus. Sovellus on integroitu kuljettajan Renault EV: hen ja optimoi autovarauksen hallinnan, kun auto on kytketty sisään, jotta EV voi ladata paljon tehokkaammin.
Kuljettajat kertovat sovellukselle heidän tarvitsemansa lataustason ja lähtöajan, sitten sovellus toimittaa EV: n minimimaksulla, jota autoilija on pyytänyt matkaansa, jäljellä oleva maksu toimitetaan älykkäässä lataustilassa.
Z.E. Smart Charge -sovellus palkitsee käyttäjiä myös tehokkaasta ja joustavasta lataamisesta, ts. Lataus heidän EV: nsä ruuhka-aikoina, jolloin sähköverkko on hiljaisin. Palkkiot, jotka sisältävät vastaavan täydellisen akun latauksen, annetaan kuukausittain.
Sovellus käynnistetään Alankomaissa ennen vuoden loppua, kun taas muu Eurooppa saa sen vuonna 2018. Sovellus on yhteensopiva sekä iOS- että Android -käyttöjärjestelmien kanssa.
Luuletko, että Renaultin kumppanuus Jedixin kanssa on menestys? Kerro meille alla …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *