Käytetty autojen myynti 11,5% vuonna 2021

käytti Automobile-myyntiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa parannettuna 11,5 prosenttia vuodesta 2021. Yhteensä 7 530 956 käytettyjä moottoreita vaihtoi omistajia, vaikka tämä luku on edelleen 5,5 per / senttiä alhaisempi kuin viisivuotinen viiden vuoden keskiarvo.
Käytetyt automarkkinat olivat vahvoja aikaisemmin vuonna, moottorin tuottajien ja kauppiaiden yhdistyksen (SMMT) mukaan parhaalla vuosineljänneksellä. Käytettyjen autojen kysyntä työnsi puolijohdepula vähentävän uusien autojen saatavuutta. Tämä johti kuitenkin korkeampiin hintoihin ja alhaiseen osakkeeseen, mikä viittasi siihen, että käytettiin myyntiä vuoden loppua kohti, laski 3,1 prosenttia viimeisellä neljänneksellä.

Käytetty autorahoitus selitettiin: PCP, PCH, Leasing, Lainat ja ylimmät vinkit

Sähkö- ja plug-in-hybridimallien kysyntä saavutti ennätystasot, ja myynti kasvoi 119,2 prosenttia ja 75,6 prosenttia. Myös tavanomaiset hybridi -transaktiot nousivat 50,3 prosenttia.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Käytetty bensiini- ja diesel -autojen myynti, sillä välin paransi vastaavasti 10,7 prosenttia ja 9,8 prosenttia. Tämä tarkoittaa, että 96,6 prosenttia kaikista käytetyistä autojen myynnistä vuonna 2021 oli edelleen tavanomaisesti virtaa.
Noin 32,7 prosenttia myytävistä käytetyistä autoista oli superminis, mikä teki tästä suosituimman segmentin, kun taas Black oli suosituin väri – toisin kuin uuden autojen markkinat, joissa Grey on suosikki.
SMMT: n toimitusjohtaja Mike Hawes sanoi: ”On hyvä nähdä käytetty automarkkinoiden palautus kasvuun, vaikka toiminta olisi edelleen alle siellä, missä olimme ennakkopandeemia.
”Koska puolijohdepula on asetettu helpottamaan myöhemmin tänä vuonna, vapauttaen uusien autojen tarjonnan puristamisen, odotamme paljon enemmän uusimmista, puhtaimmista ja nollapäästömalleista toisille omistajille.
“Henkilökohtaisen liikkuvuuden kysyntä on kiistatta parantunut pandemian aikana, joten on tärkeää, että meillä on terveellinen uusi autojen myynti laivaston uusimisen ja käytettyjen autojen markkinoiden lisäämiseksi, jos haluamme parantaa ilmanlaatua ja puuttua ilmastonmuutokseen.”
Oletko ostanut käytetyn auton viime aikoina? Kuinka markkinoiden olosuhteet tuntuivat sinulle? Kerro meille kommenteissa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *