Infinitin VC-T-bensiinimoottori saattaa tappaa dieselit

Renault-Nissan Alliance on ottanut käyttöön muuttuvan puristusmoottorinsa vuoden 2016 Pariisin moottorinäyttelyssä, samoin kuin brändi toteaa, että se vähentää huomattavasti maailman riippuvuutta dieselvoimasta.
Uraauurtava 2,0 litran Turbo VC-T -bensiinijärjestelmä on ensimmäinen laatuaan maailmassa, samoin kuin Infiniti toteaa, että sillä on turbon bensiinin suorituskyky, mutta viimeisimpien dieselin voimansiirron tehokkuus. Sitä on kutsuttu “edistynein sisustusmoottori, joka on koskaan luotu”, ja se debytoi uuden Infiniti QX50: n kanssa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

• Hienoimmat maastoautot ja 4×4: t ostavat nyt
Uusi QX50 -maastoauto, johon QX Sport -motivaatioidea vihjasi myös Pariisin näyttelyssä tänä vuonna. QX50: n odotetaan myyvän vuonna 2018.
Infiniti on aivan ensimmäinen allianssimerkkien toiminnassa uuden moottorin toiminnassa, samoin kuin aikoo käyttää nelisylinteristä moottoria viime kädessä ikääntyvän 3,5 litran V6-bensiinijärjestelmän korvaamiseksi, jota käytetään brändin kokoonpanossa.
Lopulta VC-T löytyy todennäköisesti sisarusliiketoiminnan Renaultin ja Nissanin tekemistä malleista seuraavan sukupolven Kadjarin ja Qashqai-mahdollisten ehdokkaiden kanssa tekniikan kannalta.
Kuinka muuttuva puristusmoottori toimii?
Tekniikka toimii muuttamalla palamiskammion äänenvoimakkuutta yläreunan ja pohjan männän asennon välillä. Tämä tarjoaa erilaisia ​​puristussuhteita välillä 8: 1 – 14: 1.
Matala pakkaussuhde tarjoaa poikkeuksellisen suorituskyvyn; Suurempi suhde mahdollistaa parannettua polttoainetaloutta. Volume muutetaan uuden monilinkkijärjestelmän ja hallintavarren läpi, ja moottori soveltaa välittömästi optimaalista suhdetta ajo-olosuhteista riippuen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *