Volkswagen Twin Up! Hybridi paljastettu

Volkswagen on tarjonnut uraauurtavan kaksosensa! Eco -ajoneuvon maailman debyytti Tokion autonäyttelyssä.
Automaattinen paljastus on jo ajanut VW Twin Up! Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun yleisö on pystynyt näkemään mallin.
• Volkswagen ylös! arvostelu
Kaksos! on plug-in-hybridi, joka hyödyntää 313mpg XL1: n esittämää innovaatiota. Sillä on täsmälleen sama 47 hevosvoiman 0,8 litran kaksisylinterinen dieselmoottori sekä sähkömoottori, joka myös tuottaa 47 hevosvoimaa.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

VW: n mukaan ajoneuvo on potentiaalinen 256,8mpg: lle, samoin kuin 0–62 mph 15,7 sekunnissa. Paljon olennainen luku on kuitenkin 31 mailin vain sähköinen valikoima, ennen kuin tarvitaan kolmen tunnin maksu sähköpistorasiasta.
Kaiken kaikkiaan lajikkeen todetaan olevan paljon yli 600 mailia huolimatta 33 litran polttoainesäiliöstä.
• LA Motor Show
Ja ajoneuvo saattaa olla myynnissä kahden vuoden kuluessa. Tuotemerkin etenemispäällikkö Heinz-Jakob Neusser kertoi Car Expressille: ”Vaadimme nähdä reaktion sähköiseen E-UP: hen! ensimmäinen. Emme ymmärrä, mikä ihmisten reaktio on.
“Mutta jos meillä on suuri vastaus, samoin kuin uskomme, niin kyllä.”
Neusser vihjasi, että kaksoset ylös! hinnoitellaan samoin kuin e-up-noin 26 000 eurolla-mikä tarkoittaisi kaksoset! olisi saatavana noin 17 000 puntaa hallituksen 5000 punnan sähköajoneuvojen alennuksella.
• Tokion moottorinäyttely
Ja kun kysytään, noudattavatko Skoda ja istuin sekä Citigon että MII -versioiden kanssa, Neusser sanoi: ”On selvää, että se on mahdollista. mikä sopii. Pystymme luomaan ne. ”
Tšekin ja espanjalainen liiketoiminta siirretään, valitse, sopiiko plug-in-hybridi heidän tuotemerkkitekniikkaansa ja voidaan hinnoitella asianmukaisesti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *