Uusi 2022 Fiat Scudo, joka on käynnistetty EV: n ja Diesel Powertrainsin

kanssa, Fiat on hyödyntänyt paikkansa äskettäin muodostetussa Stellattis-ryhmässä kiinnittämällä Scudo-merkin Peugeot-asiantuntijan takaosaan ja palauttamalla keskikokoisen keskikokoisen Van-segmentti ensimmäistä kertaa ottaen huomioon, että toisen sukupolven scudo akselettiin vuonna 2016.
Vaihe osoittaa, että tuotemerkillä on jälleen kilpailija Van Stalwarten, kuten Ford Transit Custom -tutkimuksen ja Volkswagen-kuljettajan kanssa. Dieselkäyttöisen SCUDO: n hinnat alkavat 29 340 puntaa, kun taas puhdas sähköinen E-Scudo alkaa 38 869 puntaa, mukaan lukien plug-in-pakettiauto.

Uusi 2021 fiat e-ducato myynnissä on nyt hinnoiteltu 59 699 puntaa

Fiatin uusi SCUDO perustuu samoihin EMP2 -perustaan ​​kuin Peugeot -asiantuntija, joka osoittaa, että ostajat saavat saman valikoiman dieselmoottoreita. Lähtötason malleissa on 1,5 litran nelisylinterinen yksikkö, joka on saatavana joko 99 hevosvoiman tai 118 hevosvoiman kanssa. Molemmat vaihtoehdot lähettävät Drive etupyörille kuuden nopeuden manuaalisen vaihdelaatikan avulla.
Mainos – viesti jatkuu alla

Sen yläpuolella on pari 2,0 litran nelisylinteristä dieseliä. Edullinen vaihtoehto tuottaa 143 hevosvoimaa, kun taas etäisyysvariantti tuottaa 178 hevosvoimaa. Molemmat myös ojataan 1,5 litran moottorin manuaalinen vaihdelaatikko kahdeksan nopeuden automaattisen hyväksi.
Ostajilla on pari puhdasta sähköistä voimansiirtoa, joista valita, sekä Citroenin että Peugeotin todistettu sähkötekniikka. Lähtötason E-Scudo sisältää 50 kWh-akkua, joka käyttää enimmäisaluetta 144 mailia.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *