Uncategorized

NIO ET5-sedan debytoi Digital Explosessa

Kiinan sähköajoneuvon tuotemerkki NIO on paljastanut uuden ET5-keskikokoisen sedan online-tilassa, joka on toinen kolmesta mallista, joka perustuu NIO: n innovaatioalustaan ​​2.0, joka noudattaa suurempaa ET7-salonkia.
Vaikka kolmas ajoneuvo ei ole vielä vahvistettu, se saattaa olla joko MPV tai urheiluauto, kun taas ET5 laajentaa NIO: n suunnittelulajiketta viiteen malliin.

Uusi Lucid Air on maailman tehokkain sähkö salonki

ET5: n debyyttinsä brändin vuotuisessa NIO -päivän tapahtumassa tarjoaa akkuvalinnat, jotka sisältävät 75 kWh: n pakkaukset ilmoitetulle lajikkeelle, joka ylittää 550 km (341 mailia), 100 kWh ilmoitetulle monille yli 700 km: lle (434 mailia) sekä) sekä 434 mailia) sekä) ja 434 mailia) sekä) ja 434 mailia) sekä 150 kWh valinta, joka ylittää 1000 km (621 mailia) täydellä latauksella.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Ei vielä ole ymmärrettävä, hyödynnetäänkö 150 kWh-suunnittelua solid-state-akkua, mutta kaikkien mallejen ennustetut lajikuvat perustuvat kiinalaiseen testisykliin, joten odotetaan, että ennustetut lajikkeet vähenevät jonkin verran, kun se on homologisoitu WLTP-testauksella.
ET5: n muotoilu on samanlainen kuin suurempi ET7 – brändin ainoa toinen salonki – kapeisilla LED -ajovaloilla ja sileällä ilmeellä edestä. Etupuskurissa on ilmaverhon sisääntulot, jotka auttavat kanavan ilmaa ajoneuvon sivulta ja vähentävät vetämistä yhdessä auton huuhtelun ovenkahvojen kanssa.
10

4 790 mm pitkään ja 2 888 mm: n akselivälin kanssa 5: n kompakti-mittasuhteet tarkoittavat kaarevaa kattoa (jossa on täyspitkä lasipaneeli) on voimakkaampi, mutta se kapenee aggressiivisesti takaosaa kohti, potkaisee kengän kannen Hellävaraisella Ducktail-spoilerilla, joka istuu täysleveyden LED-valopalkin yläpuolella, joka kattaa tavaratilan ja takasiipien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *