Uncategorized

‘Hinta VW maksaa itsensä aiheuttamasta sotkustaan ​​on mittaamaton’

Volkswagenin syvästi vahingollista diesel-häiriötä ei yksinkertaisesti katoa. Melkein 18 kuukautta skandaaliin saksalainen jättimäinen syytetään edelleen huijaamisesta – ja paljon muuta. Syyttää johtajat monen miljoonan euron palkkoista sekä huomattavasti vähemmän ansaitsevat vanhemmat johtajat ovat menettäneet työpaikat ja uran.
Entinen puheenjohtaja Ferdinand Piech kohtaa nyt myös mahdollisia oikeustoimia, kun hän väitti nostaneensa dieselkysymyksen hallituksen kanssa kuukausia ennen skandaalin rikkoutumista. VW hylkää painokkaasti nämä väitteet, ja tämä voi johtaa epätavalliseen laiminlyöntiin. Ja vaikka tämä itsensä aiheuttama sotku maksaa todennäköisesti miljardeja sakkoja, korvauksia ja oikeudellisia kustannuksia lyhyellä aikavälillä, hinta VW maksaa tulevina vuosikymmeninä.
Mainos – viesti jatkuu alla

• VW -päästöskandaali uusin
Viimeisen tilikauden voitot eivät olleet olemassa. VW on ehdottomasti alhaalla. Mutta kuten se osoitti vuoden 2016 lopulla ja jälleen vuoden 2017 alussa, se ei ole ulkona. Kuka olisi ajatellut dieselien jäännösarvoja huijaustekniikalla kestäisi niin hyvin? Tai että VW -ryhmä ohittaa Toyota maailman parhaana autovalmistajana? Tai että VW UK olisi, jopa ilman Phaetonia kirjoissaan, ottaisi viralliset hinnat psykologisesti välttämättömien 50 000 punnan esteen kautta. Voiko Touareg todella perustella 50 810 punnan listahinnan?
Kuinka VW on onnistunut menestymään niin hyvin näyttelytiloissa, kun se tekee niin pahasti tuomioistuimissa ja hallituksen kuulemisissa ympäri maailmaa? Puntersin tekemällä he eivät voi kieltäytyä. Ylös! Kaupungin auto on edelleen hyvä arvo noin 8500 puntaa hinnanalennuksen jälkeen, kun taas diskontatut polot ja golfit alle 10 000 puntaa ja 20 000 puntaa ei ole myöskään brainers. Kaikki kolme ovat viimeaikaisia ​​vuoden autojen voittajia – ja silti erittäin edullisia. Ja vaikka huippuluokan VW: t eivät ole yhtä hyviä, ne vähennetään vähintään 10 000 puntaa.
Yhdysvalloissa potentiaalisia VW -ostajia houkuttelevat vuokrasopimukset, jotka koostuvat ”0 dollarin ensimmäinen maksu + 0 dollaria käsiraha + 0 dollarin turvallisuus, plus kolmen vuoden ilmainen ylläpito kaikissa vuoden 2017 Volkswagen -malleissa”. Muut osavaltion asiakkaat nauttivat 20 vuoden/200 000 mailin takuista uusista VWS: stä ja 10 vuoden/100 000 mailin suojaa käytetyistä esimerkeistä.

Voisiko viralliset tai epäviralliset VW -myyjät tarjota yhtä houkuttelevia tarjouksia Yhdistyneen kuningaskunnan asiakkaille? Hyundai ja Kia eivät rukoile. Loppujen lopuksi VW-jopa yksi, jolla on kyseenalainen dieselperintö-olisi ehdottoman vastustamaton Yhdistyneen kuningaskunnan autoilijoille, jos siunataan maailmanlaajuisella 240 kuukauden takuulla.
Saako silti Volkswagenin? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *