Uncategorized

Uusi keskimoottorinen Ferrari Daytona SP3 saapuu 829 hevosvoiman V12

Ferrari -sovelluksella, joka ei ole koskaan ollut yritys välttää perinnönsä – ja sen Icona -mallisarja on luotu juhlimaan joitain sen paljon arvostettuja hetkiä. Etumoottorinen Monza SP1 ja SP2 johtivat tietä, mutta nyt on aika ensimmäiselle keskimoottoriselle Iconaan: Ferrari Daytona SP3.
Mainos – viesti jatkuu alla

Uusi luomus on kunnianosoitus yhdelle Ferrarin kaikkien aikojen suurimmista päivistä kilparadalla, kun yritys lukitsi kaikki kolme palkintokorokkeelle Daytonan vuoden 1967 24 tuntia 330 p3/4, 330 p4 ja 412 P. esitetty Ferrarin standardilla Vuoden lopun bash Mugelossa Daytona SP3 poimii yrityksen Laferrari Hypercarin viimeksi pitämän ‘keskimoottorinen V12’ -vaippa.

Uusi Ferrari SF90 Stradale 2020 Review

Uusi saapuminen käyttää myös hiilikuiturakennetta, tekniikkaa, jota käytettiin viimeksi myös Laferrarissa. Sen vartalotyyli on kuitenkin ehdottoman räätälöity – ja luotu sekoittamaan huippuluokan aerodynaaminen tehokkuus paljon enemmän kuin muutamalla nyökkäyksellä urheiluprototyyppikilpailijoille 1960 -luvulta.
Työläisen tuulilasin takana hytti näyttää asetettuna kupoliksi etusiipien selkeiden käyrien ansiosta – viitta 512 S: stä, 712 Can -Am- ja 312 P -kilpailuautoista, Ferrari väittää. Takakaarit ovat vielä laajempia ja paljon äärimmäisempiä, ja ne toimittavat lihaksikkaat taka -siivet juuri pyörien edessä, jotka sitten kapenevat kohti takaosaa.
7

Kaksi muuta ratkaisevaa ominaisuutta ovat perhonen ovet, jotka sisältävät ilmalaatikon ilman kanavoidaksesi sivulle kiinnitettyihin jäähdyttimiin ja irrotettava Targa-katto-taas toinen hattu-kärki kuusikymmentäluvun kestävyyskilpailijoille. Samasta syystä sivupeilit on asennettu etupyörän kaarien päälle.
Mainos – viesti jatkuu alla

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *