Uncategorized

Kasvotutkimus Skoda Scala vakoili ennen vuoden 2023 lanseerausta

Skoda valmistaa Scala -viistoperä kasvojenkorotukseensa. Päivitetty perheen viistoperä tulee myyntiin vuonna 2023, urheilemalla uudelleensuunniteltua käyttöliittymää ja teknisiä muutoksia pitääkseen sen kilpailukykyisenä Volkswagen-golfin ja Vauxhall Astra -korvauksen tulevan korvaamisen kanssa.
Muotoilupäivitykset näyttävät olevan harvat ja kaukana toisistaan, ja ne ovat rajoitettuja tämän prototyypin naamioituihin alueisiin vakoojakuvissa. Siellä on muokattu etupuskuri, jossa on uudet pystysuorat saannit, uuden näköiset LED-ajovalot ja uudelleensuunniteltu takaosa päivitetyillä häntävaloilla.

Skoda Scala vs Ford Focus vs Honda Civic

Odotamme, että muutokset ovat sisäpuolella minimaalisia, ja nykyisen auton kahdeksan tuuman ja 9,2 tuuman viihdejärjestelmät siirretään uuteen malliin. Alkutason auton 6,5 tuuman näyttö voitaisiin kuitenkin pudottaa kokoonpanosta.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tämän prototyypin ikkunoiden läpi, voimme nähdä hieman muokatun kojelaudan – mutta instrumentit ja ohjauspyörä näyttävät identtisiltä nykyisen auton kanssa. On todennäköistä, että Skoda päivittää myös verhoilun pitämään matkustamon näyttämään tuoreelta.
Moottorin kokoonpano ei muutu nykyisen mallin yli. Scala on varustettu 1,0 litran ja 1,5 litran bensiinimoottoreilla, jotka kaikki nyt saavat myös aivan uuden Fabia Superminin, joten näyttää todennäköiseltä, että Skoda ei aio tappaa moottoreita milloin tahansa pian. Kuten Fabia, koska Scala istuu brändin MQB A0 -alustalla, myös hybridi -asemaa ei odoteta.
Edullinen Scala sisältää 94 hevosvoiman 1,0 litran kolmisylinterisen bensiinimoottorin, jonka yläpuolella on 114 hevosvoiman versio samasta yksiköstä. Kokoonpanon yläosassa on 148 hevosvoiman 1,5 litran nelisylinterinen bensiinivaihtoehto.
Dieselvoima voisi säilyttää myös Scala -alueella – mutta älä odota innovaatioita. Se on sama 114 hevosvoiman 1,6 litran nelisylinterinen moottori kuin nykyinen auto, ja sen tulisi varustaa joko manuaalisella tai automaattisella vaihdelaatikolla.
Napsauta nyt tätä lukeaksesi Scalan pienemmälle sisaruksemme, aivan uusi Fabia …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *