Uusi 2021 Bentley Continental GT -nopeus, joka paljastettiin 650 hevosvoiman

Bentleyllä, on paljastanut sen, mitä se kutsuu brittiläisen tuotemerkin 101-vuotisen historian dynaamisimmaksi maantieautoksi ja kuorma-autoksi, kolmannen sukupolven Bentley Continental GT -nopeuteen.
Uusi nopeusmalli sijaitsee mannermaisen GT-alueen yläosassa lisäämällä paljon enemmän virtaa ja suorituskykyä sen lisäksi, että parantaa GT: n potentiaalia, erottaen sen muusta kokoonpanosta nopeuskohtaisilla tyylillä.

10 suosituinta huippuluokan autoa ja kuorma-autoa 2022: n ostamiseksi

Kuten muut Bentleyn nykyiset ja monet viimeaikaiset nopeuspakkausmallit, tämä uusi mannermaisen GT-nopeus saa viritetyn version yrityksen 6,0 litran kaksois-turboahdetusta W12-moottorista, joka luo 650 hevosvoimaa ja 900 nm vääntömomenttia.
Mainos – Lyhyt artikkeli jatkuu alla

Tämä merkittävä tulos lähetetään kaikille neljälle pyörälle, joissa on kahdeksan nopeuden kaksikytkimen automaattinen vaihdelaatikko, jolla on ohjausohjaus, joten huolimatta autosta ei ole kysymys paksu kerbweight (tavallinen mannermainen GT W12 arvioi 2 244 kg), se sprintti 0: sta 0 -60 km / h vain 3,5 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden 208 km / h.
Bentley toteaa, että vaihdelaatikkojen muutokset ovat kaksi kertaa nopeammat urheilutilassa verrattuna yleiseen W12 -mannerosaan, kun taas voimansiirto on kalibroitu, jotta voidaan hyödyntää parannettua ulostuloa, pitäen vaihteet pidempään urheilutilassa, samoin kuin alaspäin.
20
Adsclose -mainoksestamme

Valinnainen hiilikeraamisen jarrujärjestelmä on otettu käyttöön sen lisäksi, että nopeuspysähdykset sen lisäksi. Kymmenen männän etuleikkurit yhdistetään neljän männän takaosaan, kun taas kiekkojen hiili-keraamisen materiaalin avulla ajelee 33 kg: n joupan massaa verrattuna yleiseen teräsjarrun kokoonpanoon.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *