Uusi 2017 Vauxhall Insignia Sports Tourer paljasti: hinnat, tekniset tiedot sekä erikoiskuvat

Vauxhallin Rakish New Estate-Insignia Sports Tourer-on tehnyt maailmanlaajuisen debyyttinsä Geneven autonäyttelyssään neliovisen kupeen tyylisen sisaruksensa kanssa, Uusi Insignia Grand Sport. Se tulee myyntiin myöhemmin tänä vuonna, ja julkaisu on myöhässä kesäaikana todennäköisesti.
Tyylin suhteen se pysyy laajasti samanlaisena kuin Grand Sport -salonki, vaikka se lisää pidemmän takaosan ja pidemmän kattorajan suurempaan kengään. Myös takavalot ja takapuskuri ovat jonkin verran erilaisia, kun taas kromi -ikkuna ympäröi kaiken menetelmän takavaloihin. Se alkaa 18 615 puntaa, mikä tarkoittaa, että urheilumatkailun ylimääräinen käytännöllisyys on saatavana 1500 puntaa enemmän kuin Grand Sport.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

• Geneven autonäyttely 2017 online -kattavuus
14

Uusi urheilumatkailu on 4 986 mm pitkä, se on 73 mm pidempi kuin lähtevä auto, samoin kuin akseliväli on lisääntynyt 92 mm: llä lisäämällä huomattavaa vauhtia takamatkustajatilassa. Yleinen kenkäpakkauspituus on kasvanut myös yli kaksi metriä.
• Parhaat kotitalousautot
Kokonaisominaisuus on 1 638 litraa takaistuimilla alaspäin-110 litraa lähtevässä suunnittelussa-vaikka 520 litran kyky, jonka istuimet ovat paikalla, ei ole paljon parempi kuin ennen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *