Uncategorized

Uusi Mercedes E-luokan coupe näkyy kustannuksilla, jotka alkavat 46 000 puntaa

. Tämä on kasvojenkorotettu Mercedes E-Class Coupe. Se tulee myyntiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa kesäkuussa, hinta on noin 46 000 puntaa, ja syksyllä erääntyvät ensimmäiset toimitukset.
Päivitetty kupee noudattaa kasvojenkorotetun E-luokan salonan perustamaa yleissopimusta, jolla on evoluutio-ulkoinen uudelleensuunnittelu ja muutamalla pienellä tyylimuutoksella matkustamossa, mutta samoin päivitetty innovaatio ja voimansiirto.

Uusi Mercedes E-luokan Cabriolet puhaltaa syksyyn 2020

Uusi ilmeen etuosa määritellään uudella LED -ajovalolla, tyylikkäästi tyylikkäästi kuin ennen ja reunustaa uutta ulkonäköä. Toinen merkittävä modifikaatio ulkopuolelta on uuden ilmeen LED Taillampsin saapuminen, kun taas Mercedes on laajentanut E-luokan kupeen väriyhdistelmää korkean teknologian hopealla, grafiittikarmaalla metallia, mojave-hopeaa ja lisättyjä Patagonia Red Color -valintoja.
Mainos – artikkeli jatkuu alla

Muualla uusi joukko aerodynaamisia seospyöriä valmistaa valintaluettelon, kun taas monen virran LED -ajovalot ovat samoin vaihtoehto.
16

Ensisijainen tyylin muuntaminen on uuden kosketusherkän ohjauspyörän sovitus, joka on nostettu salonkiin. Se on myös saapuminen tarkoittaa, että kuljettajan ei enää tarvitse käyttää minkäänlaista ohjaustuloa E-luokan kupeiden pitämiseksi puoliautonomisessa käyttötilassa moottoriteillä-pyörän käsi voidaan nyt havaita, samoin kuin riittää.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *